Se schimbă și garda juridică în Primăria Mangalia

1796
Zilele trecute, secretarul Consiliului Local Mangalia, Maria Andrei, și-a dat demisia. De 14 ani în slujba administrației publice locale, Maria Andrei a ales să intre în barou și să înceapă astfel o nouă etapă în cariera sa.
Fostul secretar al Consi-liului Local Mangalia pune plecarea din administrație pe seama carierei. Ea a declarat că decizia de a se dedica avocaturii a luat-o încă de pe vremea fostului primar Zanfir Iorguș și nu are nicio legătură cu înscăunarea actualei conduceri pesediste coordonate de Claudiu Tusac. Deși circulă zvonuri precum că Maria Andrei ar fi plecat din primărie forțată de împrejurări, ea contrazice aceste ipoteze și susține că nici nu prea a avut timp să lucreze cu actuala echipă. "Am venit din concediu de două săptămâni și singura ședință la care am participat a fost cea de constituire a Consiliului Local Mangalia", a declarat Maria Andrei.
În același spirit al înnoirii gărzii din fruntea urbei și întâmplător sau nu, în această perioadă, noua conducere administrativă a orașului a încheiat contract de consultanță cu avocat Petrina Boiță, fost secretar al Consiliului Local Limanu. Surse din cadrul consiliului susțin chiar că primarul Claudiu Tusac intenționează să o înlocuiască pe Maria Andrei cu Petrina Boiță. De remarcat este și faptul că Primăria Mangalia mai dispune de aproximativ zece juriști.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5032 secunde