Ședință de Consiliu Local, astăzi, la Mangalia

328
Ședință de Consiliu Local, astăzi, la Mangalia - mangalia813506398001350680266135-1352152356.jpg
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat pentru astăzi, începând cu ora 16.00, ședință ordinară pe luna noiembrie. Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administrația publică locală. 

Unul dintre aceste proiecte se referă la împuternicirea primarului să facă demersurile necesare, prin serviciile de specialitate ale municipalității, în vederea atragerii de fonduri guvernamentale necesare programelor de dezvoltare locală. Un alt proiect înscris pe ordinea de zi vizează stabilirea unor măsuri față de persoanele fizice și / sau juridice care au încheiat contracte de închiriere, conce-siune, asociere cu autoritățile publi-ce locale și care nu au respectat clauzele contractuale. 

Precizăm că, tot astăzi, de la ora 11.00, primarul Mangaliei și consilierii locali vor avea, la Casa de Cultură din municipiu, o întâlnire cu președinții Asociațiilor de Proprietari. Tema discuțiilor se referă la încheierea contractelor cu "Goldterm" pentru furnizarea agentului termic. Reprezentanții acestor structuri sunt așteptați de către municipalitate cu actele de identificare ale asociațiilor împreună cu vechiul contract de furnizare și anexele aferente. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ședință ordinară la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.5047 secunde