Ședință de Consiliu Local la Mangalia

225
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat pentru astăzi, la ora 13.00, o ședință ordinară a Consiliului Local, în cadrul căreia vor fi dezbătute mai multe proiecte de interes local. Potrivit comunicatului de presă din partea administrației municipale, consilierii vor discuta despre Regulamentul de Funcționare a Primăriei Mangalia și vor analiza un proiect privind rectificarea bugetului pe anul în curs.


Pe ordinea de zi, se mai află un proiect privind stabilirea unor măsuri ce se impun față de persoanele fizice și / sau juridice care au încheiat cu autoritățile publice locale contracte de închiriere, concesi-une, asociere și care nu au respectat clauzele contractuale. 

La inițiativa primarului, membrii CL vor analiza trecerea lacurilor Neptun și a Căminelor de Bătrâni în adminis-trarea Serviciului Public pentru Admi-nistrarea Domeniului Public și Privat. Totodată, se va dezbate un proiect privind aprobarea modificării unor taxe și impozite aprobate de către CL pentru anul financiar în curs. Consilierii locali vor mai discuta despre măsurile ce pot fi luate în privința terenurilor și clădirilor abandonate din oraș și stațiuni, reamenajarea unor spații din Policlinică și Spitalul municipal, precum și despre stabilirea tarifelor pentru închirierea tonetelor și spațiilor comerciale din incinta Pieței Saturn. 

Pe ordinea de zi, se mai află un proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcțiilor publice din aparatul de specialitate al primarului și al serviciilor publice de interes local subordonate CL pentru anul 2013, precum și câteva proiecte ce vizează măsuri de protecție socială pentru pensionari și persoanele cu venituri reduse. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2397 secunde