Ședință de plen comun pentru validarea membrilor conducerii unor instituții publice

226
Ședință de plen comun pentru validarea membrilor conducerii unor instituții publice - parlamentulromaniei-1332841690.jpg
Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului va vota, astăzi, în ședință comună nominalizările pentru funcțiile rămase vacante la instituții ale statului aflate sub control parlamentar.

Potrivit Agerpres, pentru funcția de președinte al Comisiei pentru Supravegherea Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a fost propus deputatul progresist Marian Sârbu, iar pentru cea de vicepreședinte Ion Giurescu.

La Comisia Națională a Valorilor Mobiliare (CNVM) a fost nominalizată Carmen Negoiță, pentru cea de vicepreședinte senatorul Gheorghe Marcu (PSD), iar pentru cele trei funcții de comisari rămase vacante la aceeași instituție au fost propuși Dorina Mihăilescu, Ștefania Ferencz și Gheorghe Albu.

Ca membru în Comisia pentru Supravegherea Asigurărilor (CSA) a fost propus Albin Biro.

Pentru Consiliul CNSAS plenul Parlamentului va vota 10 membri: Corneliu Turianu, Virgiliu Țârău și Adrian Cioflâncă din partea PDL, Ladislau Csendes din partea UDMR, Florin Bichir din partea grupului progresist, Laurențiu Tănase, Florin Abraham și Cazimir Ionescu din partea PSD, Claudiu Octavian Secașiu din partea Guvernului, Dragoș Petrescu din partea Administrației Prezidențiale.

În aceeași ședință va mai fi validată și Ana Maria Pătru, propusă pentru funcția de președinte al Autorității Electorale Permanente, dar și senatorul Radu F. Alexandru nominalizat pentru a fi membru titular în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) și Mircea Valeriu Deacă (supleant).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3089 secunde