Ședință extraordinară la Medgidia

1155
Consilierii locali din Medgidia se vor întruni, luni, în ședința extraordinară. Pe ordinea de zi se vor afla șase puncte inițiate de primarul Marian Iordache.
Mai exact, se vor supune la vot aprobarea regulamentului privind decontarea biletelor și emiterea legitimațiilor pentru transportul local de călători în municipiul Medgidia și aprobarea cererii SC "Miniera Medgidia" SA de eșalonare la plată a debitelor restante.
Consilierii mai au în vedere aprobarea vânzării, prin licitație publică, a imobilului-teren ce aparține domeniului privat al municipiului Medgidia, în suprafață de 120 mp, situat în Medgidia, str. Republicii, nr. 86C, cu destinația amplasare prestări servicii.
Totodată, se va supune la vot inițierea demersurilor legale necesare în vederea completării domeniului public al municipiului Medgidia cu imobilele parcări situate în zona Nord, componente ale proiectului "Reabilitare, modernizare străzi, parcări, pod și stații de transport în comun în Municipiul Medgidia". Consilierii vor mai discuta despre rectificarea anexei nr. 1 la H.C.L. nr. 24/10.02.2011 prin care s-a aprobat completarea inventarului domeniului privat al municipiului Medgidia, dar și despre numirea administratorului societății comerciale de interes public local S.C. "Apollo Ecoterm" SRL Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4025 secunde