Ședință în Coaliția PSD-ALDE după refuzul președintelui de a aproba integral remanierea guvernamentală

117
Ședință în Coaliția PSD-ALDE după refuzul președintelui de a aproba integral remanierea guvernamentală - dragneatariceanu82083400-1542721766.jpg

Articole recomandate

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu s-au întâlnit marți după-amiază să caute o soluție după refuzul președintelui Klaus Iohannis de a aproba integral remanierea guvernamentală. La discuție participă mai mulți lideri regionali ai PSD, informează România TV.

Și la guvern au loc discuții pentru găsirea unei variante de înlocuire a miniștrilor Paul Stănescu și Lucian Șova. Președintele Klaus Iohannis a refuzat revocarea acestora și numirea în locul lor a lui Ilan Laufer și Lia Olguța Vasilescu. PSD vrea să vină repede cu o soluție.

Președintele a anunțat că miniștrii a căror numire a acceptat-o vor depune jurământul marți, la ora 15.30, la Cotroceni.

Lia Olguța Vasilescu, unul dintre membrii cei mai vocali ai Cabinetului Dăncilă, este marele perdant a remanierii guvernamentale: a rămas fără minister. Președintele Iohannis a revocat-o de la Ministerul Muncii, dar nu a numit-o la Transporturi, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8916 secunde