Ședință la Consiliul Județean. Cine îi înlocuiește pe liberalii demisionari

893
Ședință la Consiliul Județean. Cine îi înlocuiește pe liberalii demisionari - cjcsedinta-1578607484.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni se reunesc, miercuri, 15 ianuarie, în prima ședință ordinară din acest an. Întâlnirea va avea loc, de la ora 13.00, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța. 


Potrivit convocatorului, pe ordinea de zi se află 12 proiecte de hotărâri. Astfel, aleșii vor trebui să aprobe sau nu procesul verbal al ședinței Consiliului Județean Constanța din data de 13 decembrie 2019. 


Alte două proiecte aflate pe ordinea de zi vizează constatarea încetării de drept a unor mandate de consilieri județeni, ca urmare a demisiilor a doi liberali. Mai exact, este vorba despre George Niculescu, numit prefect al județului Constanța, de Guvernul Orban, și de Costel Stanca, numit de Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța ca director general. 


Drept urmare, în urma demisiei acestora, urmează ca aleșii județeni să valideze mandatele altor doi liberali. Potrivit listei de supleanți a PNL de la alegerile locale din 2016, urmează ca Luminița Iuruc, de la Valu lui Traian, și Mircea Tromiadis, de la Hârșova, să depună jurământul de credință pentru a deveni consilieri județeni. 


Tot pe ordinea de zi se mai află și proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentantului județului Constanța în cadrul Adunării Generale a Asociației INOMAR CLUSTER. De asemenea, urmează să se aprobe asigurarea serviciilor de pază și monitorizare pe anul 2020 la obiectivele aparținând Consiliului Județean Constanța cu Direcția de Pază a Județului Constanța. 
Alt proiect face referire la organizarea rețelei școlare de învățământ special liceal și special postliceal din județul Constanța, pentru anul școlar 2020-2021. 


Și vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz, este inițiatorul a două proiecte. Acestea fac referire la aprobarea indicatorilor tehnico-economici - faza DTAC+DT aferenți obiectivului "Amplasare catarg port drapel la Pavilionul Expozițional Constanța din B-dul Mamaia nr. 331A" și aprobarea indicatorilor tehnico-economici - faza DTAD aferenți obiectivului "Desființare corpuri C16, C19, C20, C21, C24, C25, C29, C33, situate în județul Constanța, localitatea Eforie Sud, str. Republicii nr. 7". 


Fiind la început de an, aleșii județeni urmează să stabilească tarifele și alte taxe speciale pentru anul 2020. 
În aceeași ordine de idei, urmează să fie aprobat regulamentul de organizare și funcționare a Centrului de Excelență în Turism și Servicii "Tomis", imobil aflat în domeniul public al Județului Constanța, precum și a contractului de utilizare temporară-cadru și a proceselor verbale de predare-primire. 


Ultimul proiect aflat pe ordinea de zi face referire la aprobarea comisiei de organizare și desfășurare a evaluării anuale a managerului Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada", pentru anul 2019. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6078 secunde