Ședință operativă la Guvern pentru evaluarea pagubelor produse de inundații

89
Ședință operativă la Guvern pentru evaluarea pagubelor produse de inundații - dancila-1530605478.jpg

Articole recomandate

Premierul Viorica Dăncilă a convocat marți, la ora 10,00, mai mulți membri ai Cabinetului, pentru a participa la o ședință operativă de evaluare a pagubelor produse de inundații și a măsurilor rapide de intervenție.


La ședință vor participa: ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Apărării, Mihai Fifor, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, ministrul Agriculturii, Petre Daea, ministrul Muncii, Lia-Olguța Vasilescu, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, și ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran.


Luni, șefa Guvernului a mers în mai multe zone afectate de inundații din județele Buzău, Bacău, Covasna și Brașov, pentru a evalua pagubele și a identifica cele mai rapide soluții de sprijinire a oamenilor și comunităților afectate.


În timpul vizitei din județul Buzău, premierul a anunțat că, în ședința de Guvern de joi, ar putea fi acordate ajutoare pentru localitățile care au fost afectate de inundații.


"Facem o misiune de evaluare, vrem să vedem ce s-a întâmplat, vrem să vedem de ce au nevoie autoritățile locale, vrem să vedem situația existentă în teren, vrem să grăbim evaluarea, astfel încât oamenii care au fost loviți de aceste fenomene să poată să aibă un ajutor imediat. (...) Noi sperăm ca să avem până joi toate evaluările din toate județele, din toate localitățile care au fost afectate, iar în ședința de Guvern de joi să aprobăm deja ajutorul pe care oamenii îl așteaptă de la noi", a declarat Dăncilă, potrivit Agerpres.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6148 secunde