Ședința USD, convocată la 14.30

61
Ședința USD, convocată la 14.30 - sedintausd-1393841744.jpg

Articole de la același autor

Conducerile partidelor componente ale USD, respectiv PSD, UNPR și PC, se vor reuni în ședință, luni, la ora 14.30, reuniunea urmând a avea loc cel mai probabil la Palatul Parlamentului, în contextul discuțiilor politice privind structura noului Guvern, potrivit unor surse din PSD.


Pe de altă parte, potrivit unor surse politice, premierul Victor Ponta a plecat, luni dimineață, de la Guvern, el aflându-se, la ora transmiterii acestei știri, într-o întrevedere cu liderul UDMR, Kelemen Hunor.


Surse politice au propagat, dimineață, informația că PSD nu ar vrea să renunțe la Ministerul Sănătății în favoarea UDMR, informația fiind lansată înainte ca negocierile PSD-UDMR să intre în faza finală.


În același timp, liderii UDMR au programată o reuniune la ora 12.00, la grupul parlamentar din Camera Deputaților.
Potrivit Mediafax, în contextul negocierilor cu UDMR a fost, de asemenea, răspândită informația, pe surse, că PSD ar fi dispus să negocieze cu PPDD pentru sprijin parlamentar.


Premierul Victor Ponta are programate, după ședința USD de la ora 14.30, întâlniri atât cu grupul minorităților, cât și cu UDMR, pentru semnarea acordurilor de sprijin parlamentar, una dintre întrevederi urmând să aibă loc la ora 15.00, iar cealaltă, la ora 15.30.


Potrivit unor negocieri inițiale, UDMR va intra la guvernare cu miniștri, dar și cu un post de vicepremier pentru Kelemen Hunor, care va fi și ministrul Culturii, precum și un alt post de ministru, fie la Mediu, fie la Sănătate, portofoliul Comunicațiilor fiind refuzat de reprezentanții UDMR.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ședință la Primăria Mangalia
Pagina a fost generata in 1.4526 secunde