Șeful de campanie de la Constanța, George Muhscină: "PNL este singura forță politică care și-a asumat în totalitate schimbarea! Ieșiți la vot și puneți ștampila pe PNL!"

1372
16
Șeful de campanie de la Constanța, George Muhscină:

Articole de la același autor

Candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie ai PNL Constanța, alături de șeful de campanie, George Muhscină, au organizat, ieri, o conferință de presă prilejuită de încheierea campaniei electorale. Toți s-au arătat mulțumiți de cum au decurs lucrurile pe parcursul unei luni de zile în care s-au întâlnit cu oameni din tot județul Constanța. În plus, candidații i-au îndemnat pe constănțeni ca duminică, 11 decembrie, să iasă din case și să meargă la vot dacă își doresc cu adevărat o schimbare în bine. Printre altele, ei au promis că-i vor reprezenta cu cinste și demnitate pe constănțeni și se vor implica să obțină finanțări pentru proiectele ce vizează județul Constanța.


"Ținem să mulțumim tuturor celor care ne-au primit în casele lor, care ne-au ascultat și ne-au vorbit despre problemele cu care se confruntă. A fost o mobilizare exemplară, o campanie atipică, nu a fost ușor, însă efortul depus a fost substanțial. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost aproape, de la simpli membri de partid, la primari și consilieri locali din tot județul Constanța. PNL este singura forță politică care și-a asumat în totalitate schimbarea. Ieșiți la vot și puneți ștampila pe PNL, atât la Camera Deputaților cât și la Senat. La Constanța venim cu o echipă nouă, cu oameni profesioniști în domeniiile lor de activitate, oameni care ne vor reprezenta cu multă dăruire în Parlament", a transmis șeful de campanie al PNL Constanța, George Muhscină. 


Ce proiecte au liberalii pentru Constanța


PNL Constanța propune pentru alegerile parlamentare o echipă de oameni noi care, cu o singură excepție (a fostului ministru Lucia Varga), nu au mai fost în legislativ. Ce atrage atenția este faptul că toți candidații respectă criteriile de integritate, 50% dintre locurile eligibile și semi-eligibile sunt ocupate de femei, media de vârstă fiind în jur de 45 de ani, iar pe lista de la Senat sunt trei cadre universitare de la trei instituții diferite. 


În programul de guvernare al PNL "100 de măsuri liberale pentru reclădirea națională" identificăm o serie de proiecte dedicate județului nostru. Un prim proiect prevede dezvoltarea Portului Constanța. Liberalii doresc să modifice și legislația în domeniu astfel încât portul "să atingă potențialul maxim devenind cel de-al treilea port ca mărime și importanță din Europa". Obiectivul final este să avem la Constanța un hub regional de transfer mărfuri către Orient.


Finalizarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii feroviare aferente coridorului IV European (Proiectul prioritar 22 Curtici – Simeria - Sighișoara - Brașov - București - Constanța) este un alt proiect pe care liberalii doresc să-l dezvolte dacă vor reuși să ajungă la guvernare după alegerile din 11 decembrie. Tot la capitolul infrastructură, însă rutieră, se dorește racordarea României la rutele europene de transport rutier prin "autostrăzile UNIRII, Sibiu – Pitești, Comarnic – Brașov, OLTENIA, MOLDOVA, Constanța – Mangalia, Centura de Sud și Nord a Bucureștiului".


Un alt proiect îndrăzneț asumat de liberali în programul de guvernare prevede "transformarea Dunării în AUTOSTRADA ALBASTRĂ prin regularizarea cursului de apă ca principală modalitate de atragere a traficului în tranzit din Europa Centrală spre Portul Constanța și invers". În ceea ce privește domeniul "Apărării", Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanța își va întări și consolida rolul strategic alături de aeroporturile Henri Coandă – Otopeni și Traian Vuia – Timișoara. La capitolul "Sănătate", liberalii doresc ca județul Constanța să se numere printre județele ce vor avea un spital regional. 


Cine sunt candidații de pe locurile eligibile


Privind strict candidații, până în acest moment, putem puncta următoarele proiecte: Vergil Chițac, prima poziție pe lista pentru Senat, are în vedere implementarea unei legislații privind votul obligatoriu și unificarea legislației maritime. 
"Marinarii români muncesc din greu și ajung să primească pensii care nu reflectă efortul pe care l-au făcut. Este nevoie să protejăm marinarii și familiile acestora", susține candidatul liberal. 


Următoarea poziție la Senat este ocupată de Lucia Varga. Candidata liberală își propune dezvoltarea zonei costiere și a Luncii Dunării și o legislație menită să ofere șanse agenților economici și autorităților locale să construiască unități de educație timpurie. 


"În Constanța nu s-a construit nicio creșă în ultimii ani. Părinții au nevoie de sprijin", a spus Lucia Varga. 


La Camera Deputaților lista este deschisă de finanțistul Bogdan Huțucă, care își propune să creeze în Parlament o legislație prin care să ofere deduceri fiscale pentru angajații cu venituri mici, iar în achizițiile publice "să domnească ordinea și transparența". 
Următoarea poziție este ocupată de Robert Boroianu, care dorește locuri de muncă bine plătite pentru constănțeni. 


"Creșterea economică durabilă are nevoie de crearea de noi locuri de muncă, de forță de muncă activă și calificată. Păstrăm în țară forța de muncă de înaltă pregătire și îi încurajăm pe românii din străinătate să se întoarcă în țară", a punctat Robert Boroianu.


Liberala Ana Marcu, locul trei pe lista pentru Camera Deputaților, dorește reducerea presiunii fiscale de pe angajat și angajator și o nouă lege a salarizării unitare. 


"Este nevoie de o nouă lege a salarizării unitare în sistemul public, care să poată fi, în sfârșit, aplicată! Avem un set de principii pe care se poate construi un sistem de salarizare unitar, care trebuie să pună ordine în sistemul public, prin creșteri salariale", a transmis Ana Marcu. 


Nu în ultimul rând, pe poziția a patra, George Niculescu, s-a evidențiat prin proiecte care prevăd creșterea numărului de turiști pe litoral și mai multă energie verde la preț redus pentru consumatori. 


Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Tzihcac
9 decembrie 2016
Papusarii

Dobrogeanca Lucia Varga si constanteanul Turcescu...is ca amiralul care nu prea a calcat pe la nave (adica, ambarcat..nu ca turist)

puie PNL
9 decembrie 2016
Mafiotii

un ex: Serra-Ivas -roșii românesti a fost ridicata cu bani europeni, ca fiul proprietarilor este in PNL este o coiencidenta dom.le... noi nu suntem mafioti, si fraierii aia de tarani lucreaza cu ziua la jeguri gen care stiu cum sa traga sforile..mama voastra de jigodii ordinare, va f in gura cu PNL ul vostru corupt

puie PNL
9 decembrie 2016
Mafiotii

amaratii de ei.... conduc portul mafiotii astia si ne promit schimbari? Flavia Cristina Teodosiu, administrator al Portului Constanța, a câștigat într-un singur an peste 1,2 milioane de lei net, o performanță de invidiat pentru oricine. Milionara este avocată, membru PNL, agricultor, consilier în barou, portuar, patron de presă și producător de cinema, toate în același timp. Tot la malul mării, dar la Oil Terminal, Cătălin Constantin Grigorescu lasă în urmă venituri de peste 800.000 de lei pentru o funcție de administrator la stat, cu un salariu incomparabil mai mic.

sa speram ca mesajul nu va fi sters asa cum face Replica
9 decembrie 2016
Alegeti schimbare- singura solutie

Nici un ziar nu vorbeste de USR. Se tem ca dracu de tamaie de USR. Timisoara si Ardealul voteaza USR. Cautati pe net USR Facebook si informati-va singuri, caci ei nu vor sa-si piarda asemenea functii si asemenea mormane de bani. Acolo o sa gasiti sute de mii de oameni care vorbesc de USR, se prezinta candidatii, programul, f multe amanunte. Pt psd si pnl e o chestiune vitala sa denigreze USR fiind de atatia ani la suptul banilor de la buget.Intr-o tara cu oameni educati,cu presa libera, necorupta, dupa 27ani cu 2 partide care au praduit si distrus tara, un nou partid ar fi votat cu 80℅. Mergeti si ardeti-i la vot. Avem si noi puterea o zi la 4 ani. Indrazniti si votati ca si ei indraznesc sa mai candideze.

Lazar
9 decembrie 2016
PNL cei mai tari

Dl sef de campanie vad pe Boroianu R Aurel in toate pozele numai la margine,de ce nu lati pus la mijloc ca sa va si invete modul cum a fraudat si falimentat firma Gepeto prin medode ingineresti si tehnica chira consultati prin spagi la ANAF.Dupa mine va da cu firma in cap sau in fata de ce nu transmiteti d-nei Prs PNL Dr in drept Alina Gorghiu ca nu se incadreza in cele 10 porunci sau a primit cazier de la Av lor sau d-na Procuror Puiu Zarafina ,Adina Flore si al-ti va rog frumos va faceti de ras si o jignire cetatenilor cinstiti si corecti a-i judetului C-ta.

Rabdare
9 decembrie 2016
@Lazar

Nu-ti face probleme pt d.nu Geppeto. Trebuie si dupa alegeri sa aibe activitate DNA. Nu va șoma DNA Bucuresti. Vezi doar ca aproape toti actualii parlamentari viziteaza DNA. Crezi ca va fi altfel cu noii parlamentari? Nu. Doar ordinea e aleatoare. Le vine randul la toti.

un alegător
9 decembrie 2016
aiurea

O imagine tristă. 7 inși se înghesuie la o masă de patru. Ce înseamnă asta? Nepăsare, proastă organizare, nesimțire, electorat de proastă calitate et. Și să nu observi că deasupra imaginii din spatele lor scrie: EXIT ?!?

gogu
9 decembrie 2016
idioti

Bah chiar sunt comici.La apa gratis inseamna vreau carnati gratis de la boro. Cum sula mea sa vina chitac sa vrea votul , in institutra pe care a condus o coruptia era in floare.Bah esti prost!Academia bah!!

Liviu Chilian
9 decembrie 2016
Schimbarea, sau psiho-patologia demențială rromarlaneasca(liberabiata, in particular)

In Decembrie'nsangerat eram 24 milioane. Deși vegetam intr'un țarc, România era liberă si independenta. Boborul era indiferent si persifla in ascuns dictatura. Dupa 26 de ani de kkpIUDAlism ultracleptomaniac, suntem numai 19 milioane din care 0,15% au acaparat totu', restul vegetand in nimicnicie. Suntem cei mai huliți gnomi pe planeta, cei mai săraci si abuzați din Jewropa. Fosta Românie e un bantustan in care STREINII si fărădelegea dictează, boborul fiind sub Ocupația de facto Jewnglishadist-Satanica, așa cum între 1945-1958 am fost sub Ocupatia Zsidano-Bolșevică. Asta e...schimbarea. Iar emblematic pt sleahta liberabiata e adevarul ca RABIATII ALOGENI au făcut un singur lucru pt fosta Românie. L'au făcut, prin hoție, miliardar in dolari pe Paturiciu, ca apoi sa'l bage'n pământ. Asta fac si cu Rromarlania Reichsfuhrerului Csoloszombie - o vor face...miliardară in euro, ca apoi s'o bage in...groapa istoriei. Dacă mai era nevoie. Dupa nume, Muhscina e Tzigan-Ucrainean. Cu câta lejeritate nebunu'asta guitza cuvântul "național". PS - Accessati CAPIATII EVZaluzi. E o informare despre progenitura Zsidanului Bolșevic Steinmeier, alias Sorin Oprescu. Veți înțelege cum acționează Jewchadistii. Ei au devalizat si Kustendgea. Cu ajutorul...Rromarlanilor. Aferim!

Cetățean
9 decembrie 2016
Ce dorești pnl ?

Chiar nu atzi intzeles, că : pnl=usr=usb=pdl ?! Despre ce vorbim ? Despre tradatorii nemului romanesc, lincăii conducatorilor : ue, nato si celor de peste ocean : banca mondială, fondului monetar internatzional ,lui soroș și ai lui acolitzi, printre care poate fi numarată si alina mungiu pipidi ! " valorile " care se cred " dumnezei pe pământ " ! Te rugam,DOAMNE, FĂ CE ȘTI CU ACESTI DUȘMANI / VRAJMAȘI DE MOARTE AI NEMULUI ROMÂNESC!

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6211 secunde