Senatorul Onaca Dorel Constantin, candidatul PD-L la funcția de Primar al Constanței, s-a întâlnit cu locuitorii din zona Piața Farului

647

Articole recomandate

După spectacolul prezentat de ansamblul Brâulețul și recitalul susținut de Ilie Micolov, senatorul Dorel Constantin Onaca și-a făcut intrarea pe scena instalată în imediata apropiere a Farului, înconjurat de membrii PD-L care candidează pe 1 iunie pentru funcțiile de consilieri municipali, însoțiți de uralele și aclamațiile celor prezenți.
"Astăzi, 9 mai, sărbătorim ziua Europei! Astăzi este ziua noastră, a tuturor! La mulți ani, Constanța! La mulți ani, România! La mulți ani  Europa!" - cu aceste cuvinte și-a început candidatul PD-L, senatorul Dorel Constantin Onaca,  alocuțiunea în fața sutelor de oameni prezenți în Piața Farului.
Senatorul Dorel Onaca și-a expus alocuțiunea prezentându-și detaliat cele 5 puncte ale programului "Solidaritate pentru Constanța", program pe care îl propune constănțenilor pentru a fi aplicat începând cu 1 iunie, când candidații PD-L vor învinge la alegerile locale.
Mesajele pe care candidatul PD-L le-a transmis celor prezenți în Piața Farul au reliefat preocupările senatorului Dorel Constantin Onaca pentru  promovarea valorii și competenței, prin competiție în cadrul viitoarei administrații locale municipale.
Proiectele de accesare a fondurilor europene pentru modernizarea infrastructurii edilitar-urbane, construirea de locuințe pentru toți constănțenii care au nevoie de ele, grija față de persoanele vârstnice, salubrizarea urbană de calitate, conform standardelor europene, siguranța orașului și a locuitorilor au constituit subiectele care au fost prezentate pe larg de către viitorul primar al Constanței, Dorel Constantin Onaca.
Problemele cu care se confruntă agenții economici din municipiul Constanța au constituit un punct aparte al întâlnirii.
Senatorul Dorel Onaca și-a prezentat punctul din program referitor la sprijinul pe care primăria Constanței îl va acorda tuturor agenților economici care vor investi în acțiuni economice, sprijin care se va finaliza prin crearea de noi locuri de muncă pentru constănțeni și nu numai.
Transparența maximă a tuturor acțiunilor edilitare de construcții, reparații, amenajări, recondiționări etc., în mod deosebit a licitațiilor publice pentru adjudecarea diferitelor drepturi de executare a lucrărilor specifice, de interes edilitar de către firmele abilitate, va constitui un obiectiv prioritar.
"De ce toți investitorii mari se duc în Ardeal sau în altă parte, numai în Constanța nu vin? De ce mereu aceleași firme, agreate de Mazăre, taie și spânzură în Constanța, dărâmă și reconstruiesc, repară, asfaltează, recondiționează și reamenajează pe bani grei?
De ce nu sunt acceptați și agenții economici care nu roiesc în grupul de interese al actualei administrații locale? De ce această opacitate extremă în ceea ce înseamnă licitațiile pentru adjudecarea lucrărilor publice?"- se întreba retoric senatorul Dorel Onaca în fața sutelor de oameni adunați la Far.
Segmentul social al copiilor și tineretului ocupă un loc aparte, de importanță majoră, în programul "Solidaritate pentru Constanța".
Candidatul la fotoliul de primar al municipiului Constanța, democrat -liberalul Dorel Constantin Onaca a prezentat preocupările majore ale viitoarei echipe administrative democrat-liberale pentru materializarea proiectelor realiste  de construire a unui număr suficient de creșe, grădinițe, locuri de joacă pentru copii și școli, de modernizare a celor existente, astfel încât fiecare copil al Constanței să fie cuprins într-un sistem civilizat, modern, cu adevărat european, de educație începând cu frageda vârstă a copilăriei.
Acțiunea, organizată și desfășurată în zona din imediata apropiere a Farului, a fost punctată în repetate rânduri de aplauzele și uralele adresate candidatului Dorel Onaca, precum și de strigăte vehemente de protest, care blamau acțiunile actualei administrații publice locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0569 secunde