Seniorii, premiați de Primăria Constanța. Cum intrați în posesia câștigului

526
Seniorii, premiați de Primăria Constanța. Cum intrați în posesia câștigului - senioriipremiati-1559845215.jpg

Articole de la același autor

În semn de prețuire pentru contribuția pe care au avut-o la dezvoltarea orașului, Primăria Municipiului Constanța acordă, de mai mulți ani, premii în bani persoanelor care împlinesc 80 de ani, 90 de ani, 100 de ani, precum și cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie. 


Pentru a intra în posesia sumelor, seniorii sau reprezentanții acestora trebuie să depună la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat în bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri sau vineri, între orele 8.30 - 16.30, iar în zilele de joi, între orele 8.30 - 18.30, următoarele documente: cerere tip, certificat de naștere, carte de identitate sau certificat de căsătorie pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie. 
Cererile nu se primesc înainte de data aniversării, documentele trebuie să fie prezentate atât copie, cât și original, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață. 


După ce au depus cererile, seniorii vor primi o invitație prin poștă, în care vor fi informați cu privire la data, ora și locul desfășurării evenimentului.


Dacă nu pot veni la festivitatea de premiere, seniorii pot trimite un reprezentant. Acesta trebuie să prezinte cărțile de identitate (și ale beneficiarului și cel personal), precum și o împuternicire din partea titularului premiului. 
Dacă nu ajunge niciun reprezentant la premiere, atunci se pot prezenta și a doua zi după data festivității, la casieria Primăriei Municipiului Constanța, situată pe bulevardul Tomis, nr. 51, între orele 14.00-16.00, pentru a ridica banii. 
Sumele care se acordă sunt următoarele: 300 de lei pentru împlinirea vârstei de 80 de ani și pentru cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie, 500 de lei - pentru împlinirea vârstei de 90 de ani și 1.000 de lei pentru împlinirea vârstei de 100 de ani.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7269 secunde