Sesiune extraordinară a Parlamentului pentru Legea CAS

78
Sesiune extraordinară a Parlamentului pentru Legea CAS - sesiuneextraordinaraparlamentulr-1408005637.jpg

Articole de la același autor

Senatul și Camera Deputaților se vor reuni pe 25 august, respectiv 26 august, în sesiune extraordinară pentru a discuta reexaminarea Legii CAS, precum și Legea petrolului, au precizat surse parlamentare pentru Mediafax. 
Sursele citate au arătat că s-a ajuns la un acord între partidele parlamentare pentru convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară la sfârșitul lunii august, în contextul solicitării avansate în acest sens de opozițție, respectiv de PNL și PDL.
Potrivit acelorași surse, coaliția guvernamentală a agreat convocarea sesiunii extraordinare, dar nu la data solicitată de PDL și PNL, ci pentru 25, respectiv 26 august, din considerente care țin de cvorumul necesar dezbaterii și adoptării legilor respective.
Sursele citate au mai arătat că partidele care formează coaliția guvernamentală au agreat convocarea unei sesiuni extraordinare și pentru că e necesară dezbaterea și adoptarea rapidă a Legii petrolului, având în vedere că România riscă sancțiuni internaționale dacă nu adoptă acest act normativ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3488 secunde