Sfânta Cuvioasă Parascheva, sărbătorită la Cumpăna de hramul bisericii

690
Sfânta Cuvioasă Parascheva, sărbătorită la Cumpăna de hramul bisericii - 117-1697125016.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, alături de Consiliul și Comitetul Parohial al Parohiei Cumpăna II, organizează “Hramul Bisericii Sfânta Cuvioasă Parascheva”, “pentru a o cinsti cum se cuvine pe cea care alături de Sfânta Fecioară Maria, veghează asupra comunei noastre”, se arată într-un comunicat al Primăriei Cumpăna.


Programul sărbătorii este următorul: Vineri, 13 octombrie 2023, începând cu ora 14:00, are loc săvârșirea slujbei Sfântului Botez pentru doi copii proveniți din asistență maternală, oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Sâmbătă, 14 octombrie 2023, de la ora 8:00, se desfășoară slujba de Utrenie, urmată la ora 9:30 de Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. 


Imediat după Sfânta Liturghie, toți cei prezenți sunt invitați la tradiționala agapă frățească. Alături de racla ce adăpostește sfințitele veșminte ale Cuvioasei Parascheva aflate în permanență în Biserica din Cumpăna, vor priveghea la rugăciunile credincioșilor și Moaștele Sfinților Apostoli Petru și Pavel, ale Sfântul Ierarh Nectarie Făcătorul de Minuni și ale Sfântului Marelui Mucenic și Tămăduitor Pantelimon.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3501 secunde