Șinele de tramvai de la Gară vor fi scoase în trei săptămâni

495

Articole de la același autor

Constănțenii vor mai avea de suportat câteva săptămâni traficul greu care se desfășoară în zona Gării Constanța, dar și pe bulevardul Aurel Vlaicu, urmare a faptului că angajații SCIL Confort Urban scot șinele de tramvai.
Potrivit directorului comercial al SCIL Confort Urban, Claudiu Rădulescu, lucrările din zona Gării reprezintă ultima etapă a programului de scoatere a șinelor de tramvai din orașul Constanța. El a precizat că lucrarea va fi finalizată în aproximativ trei săptămâni.
Totodată, angajații aceleiași societăți mai lucrează și la scoaterea șinelor de tramvai de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Rădulescu a mai spus că, după ce vor fi scoase toate șinele, artera amintită va fi reabilitată și asfaltată. În ceea ce privește traficul îngreunat din zonă, angajații care fac lucrările au spus că se întâmplă acest lucru deoarece mulți șoferi nu respectă semnalizarea rutieră.
Acțiunea de scoatere a șinelor de tramvai din oraș a debutat în urmă cu mai mulți ani, după ce consilierii locali au aprobat ca tramvaiele să fie înlocuite cu autobuze. Opera-țiunea se efectuează de SCIL Confort Urban la dispoziția Primă-riei Constanța și se efectuează cu bani de la bugetul local.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.439 secunde