Pedeliștii constănțeni vor să-și recupereze posturile de directori de la deconcentrate

2098
15
Pedeliștii constănțeni vor să-și recupereze posturile de directori de la deconcentrate - 87600699700f9bd878fc82dd3496ebde.jpg

Articole de la același autor

Pe lângă evaluarea pe care le-o pregătesc directorilor de la deconcentrate care au primit susținere din partea partidului, democrat-liberalii constănțeni intenționează să recupereze și posturile de directori unde au rămas pe funcții persoane de la alte partide.

Președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, a declarat că va face demersuri pentru recu-perarea posturilor de conducere ocupate de directori susținuți de partide care nu fac parte din arcul guvernamental. "Este în intenția mea să recuperez aceste posturi, dar depinde și de legislație. Dacă poți să susții un profesionist, îl susții", a adăugat șeful democrat-liberalilor constănțeni.
Concret, ar fi vorba despre două posturi de directori, unul la Direcția Județeană de Cultură și altul la Inspectoratul Teritorial de Muncă.
În momentul de față, la Direcția Județeană de Cultură, director este Virgil Lungu, care nu face parte din cei simpatizați de PDL. În noiembrie 2009, după ce democrat-liberalii au făcut numirile pe funcțiile de conducere ale instituțiilor publice din Constanța, Virgil Lungu a fost demis și înlocuit cu Gheorghe Balaban, care avea susținerea democrat-liberalilor constănțeni. Lungu a acționat în judecată Ministerul Culturii, a câștigat procesul și a fost repus în funcție, iar Gheorghe Balaban și-a încetat activitatea.
Cel de-al doilea director care nu are susținerea democrat-liberalilor constănțeni este Eugen Bola, director al Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanța. Instalat pe funcție de liberali, Bola a fost demis în anul 2009 și înlocuit cu democrat-liberalul Florian Constantin. Bola a acționat Ministerul Muncii în instanță, a câștigat procesul, iar în momentul de față, se află la conducerea ITM Constanța.

Se apropie evaluarea directorilor de la deconcentrate
În altă ordine de idei, conducerea democrat-liberalilor constănțeni așteaptă să se finalizeze Convenția Națională pentru a începe și evaluarea propriilor directori de la deconcentrate.
Recent, forma finală a chestio-narului de evaluare a activității directorilor a fost aprobată de membrii Biroului Permanent Județean al PDL Constanța.
"Cum apreciați reflectarea activității domnului/doamnei director de către mass-media?" sau "Cum considerați că, prin întreaga sa activitate, domnul/doamna director a influențat imaginea PDL?" sunt două dintre întrebările incluse în chestionarul la care vor trebui să răspundă membrii BPJ.
Gigi Chiru a precizat că, în urma centralizării rezultatelor, se va stabili, dacă va fi cazul, căror directori le va fi retras sprijinul politic.
"Retragerea sprijinului politic nu va însemna neapărat schimbarea directorului, ci doar că nu ni-l mai asumăm noi", a declarat șeful PDL Constanța.
Din comisia care va evalua activitatea directorilor, fac parte președintele Christian Gigi Chiru, Tudorel Calapod, Nicolae Anghel, Florin Mitroi, Mihai Petre, Florian Constantin și Adrian Gheorghiță.

Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Fratele tau drag
12 mai 2011
GIGI...NU UITA I.S.J.-ul

Gigi nu uita, fa curatenie generala in I.S.J., dar generala, daca poti fa si D.D.D., la vremuri noi, oameni noi...Asta vrea poporul de la tine !!! Alunga stafiile din Inspectoratul scolar, si mumiile, si elefantii...

Unii
13 mai 2011
Si la RadioNav cand?

Domnule Chiru nu uitati de Radio cand se va schimba?

PDL
13 mai 2011
garda financiara si directia de finante

cum ramane cu pnl-istii -mazaristi de la garda financiara si directia de finante? Cum vreti sa fiti credibili daca va bateti doar pentru functii pentru clica

BoKul de serviciu
13 mai 2011
Pentru pedelaci

ce ziceti de un sincer: Hai sichitir !

Cine altcineva ?!
13 mai 2011
Cei 7 care au speriat deconcentratele !

Daca din 7 "pistolari"doar 3 au terminat scoala la timp,de restul lipindu-se literele si cifrele intre 2 meciuri de rugby sau intre doua campanii electorale,va dati seama de probitatea profesionala a acestor indivizi pusi pe evaluare... Si daca in forma finală a chestionarului de evaluare a activității directorilor aprobată deja figureaza intrebari de genul :"Cum apreciați reflectarea activității domnului/doamnei director de către mass-media?" sau "Cum considerați că, prin întreaga sa activitate, domnul/doamna director a influențat imaginea PDL?" ,atunci va dati seama ca in infatuarea lor,pedelei de Constanta dovedesc ca "deconcentratele" au devenit ,in mintea lor,o afacere de clan.Nu de alta,dar se apropie alegerile si mai au nevoie de "puncte de presiune" pt.a influenta ce se mai poate influenta.Nu de alta.dar PDL ul Constantean este in plop si plopul in aer.

REX
13 mai 2011
JAVRE PORTOCALII

AU TUPEU JAVRELE PORTOCALII, VOR SA DISTRUGA TOT CE A RAMAS BUN IN ACEASTA TARA.

antipdl
13 mai 2011
satul de basescu

sa dati limbi in curul poporului roman dupa ce avem diaree , vine si randu' vostru ...ne-ati ciuruit , o sa strivim portocalelor!!!!!

jiji
13 mai 2011
Ultimul an de ciolan al pdl

mai aveti un an de ciolan, portocalii de rahat. Dupa aceea in opozitie baieti. Daca nu cumva pdl se va desfiinta, ca no sai mai voteze nimeni

tiRPWpqctgiGSwipX
8 mai 2014
qcaQKLdtMAFCt

4kqCoJ pzlicjnsgoey, [url=http://dwtarcyycgnl.com/]dwtarcyycgnl[/url], [link=http://dcgonullrqwv.com/]dcgonullrqwv[/link], http://moewgvwissys.com/

uKkCFcKTyxLmfll
30 august 2014
qSQKPctJccgoFToiB

OMQzNW kuintranqmee, [url=http://saqusizjokyk.com/]saqusizjokyk[/url], [link=http://fzafhgapviqm.com/]fzafhgapviqm[/link], http://fnihpfzeqkyq.com/

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3788 secunde