Pedeliștii constănțeni nu s-au decis cui să acorde votul la președinția partidului

1496
5
Pedeliștii constănțeni nu s-au decis cui să acorde votul la președinția partidului - 113cfbbd9922785b31cb865a00e2ea60.jpg
Cei 33 de delegați ai Organizației Județene ai PDL Constanța nu s-au pus de acord pe cine vor vota la funcția de președinte al partidului la Convenția Națională de pe 14 mai, însă este posibil ca, în cele din urmă, aceștia să ia o decizie unanimă. Lucru greu de crezut, dacă ar fi să luăm în calcul că este vorba despre o organizație
în care lucrurile au scăpat de sub control de multe ori atunci când a fost nevoie
să se ia o decizie importantă.
Ținând cont de faptul că, la ultima întâlnire a Colegiului Director Județean al PDL Constanța, s-a votat jumi-juma, adică atât Emil Boc, cât și Vasile Blaga au primit câte 40 de voturi pentru moțiunile lor, este greu de crezut că cei care au spus clar și răspicat că vor da votul pentru președinte lui Vasile Blaga s-ar putea răzgândi, lucru valabil și pentru cei care au avut curajul să recunoască public că îl vor vota pe Emil Boc.
Concret și oficial, doar cei patru parlamentari constănțeni s-au exprimat public până acum cu cine vor vota la Convenția Națională. În timp ce deputații Maria Stavrositu și Zanfir Iorguș au declarat public că îl vor vota pe Emil Boc, parlamentarii Constantin Chirilă și Mircea Banias au spus că vor merge pe mâna lui Vasile Blaga.
Mai mult, Banias și-a depus și candidatura pentru funcția de vicepreședinte în echipa lui Blaga și a declarat că este mai mult ca sigur că acesta va fi noul președinte al partidului.
În aceste condiții, la prima vedere, se pare că cei 33 de delegați ai Organizației Județene a PDL Constanța sunt împărțiți în două tabere, însă puțini dintre ei au curajul de a face public candidatul preferat.

Continuitate sau schimbare?
Pe de altă parte, este posibil ca liderul organizației constănțene, Christian Gigi Chiru, să fie cel care va da "tonul" în privința unui anumit candidat, cu condiția să argumenteze alegerea făcută. Mai
exact, cu cine este mai bine să voteze Organizația Județeană Constanța, respectiv, dacă este cazul să se meargă pe continuitate, și atunci să fie votat Emil Boc, sau, dacă se vrea o schimbare, și atunci să se dea votul lui Vasile Blaga.
Prim-vicepreședintele PDL Constanța, Florian Constantin, a declarat, ieri, că, deocamdată, Organizația Județeană a PDL Constanța nu s-a hotărât pe cine să voteze la președinția partidului, deoarece atât Emil Boc, cât și Vasile Blaga sunt doi oameni puternici ai PDL-ului.
"Este posibil să ne întâlnim peste două zile și atunci să stabilim concret pe cine să votăm la președinția partidului", a spus Constantin.
Astfel, democrat-liberalii constănțeni ar putea avea o întâlnire înainte de a pleca la București, la Convenția Națională de pe 14 mai, pentru a stabili de comun acord pe cine vor vota la funcția de președinte al PDL.

Comentează știrea

fdp = fără de partid
11 mai 2011
Căscați bine ochii !

USL-așii își doresc ca Blaga să câștige. De ce ? Pentru că Blaga poate fi corupt ușor. Pentru că Blaga e duplicitar, adică are două fețe, una pentru prostime și una pentru clientela politică personală. Dacă din nenorocire câștigă Blaga, PDL-ul în viitorul apropiat va ajunge în "mocirlă" , vecin cu țărăniștii. Dacă îl dați jos pe Boc, percepția multor români va fi că sunteți un partid de mafioți, interlopi, corupți. Same, same PSD.

eu
11 mai 2011
vai,vai

Daca a ajuns Florian Constantin sa apara intr-o poza si sa-l si citeze un ziar, atunci ori e ziarul de doi bani, ori pdl-ul. Sau poate amandoua....

popescu
11 mai 2011
delegatie

Da' Coches e si el in delegatie?? Sa reprezinte 10% din pdl, nu?

Ioan
11 mai 2011
Alesul

Dupa cum se vede si se aude prin targ,cel mai bun si bine ar fi sa fie ales dl Blaga V. Este mult mai bun si bine pregatit pentru partid.Ar fi un mare avantaj.Fiecare votant stie de ce,asa cum stiu si eu.

Cine altcineva?!
11 mai 2011
cum e turcu si pistolu

Ezact,cum e turcu'( Constantin) e si pistolu'(adica delegatii la al șpelea congres). Constantin,alunecos si lacom ca guvidele,delegatii duplicitari si nesiguri pe ei ca toti pedelei care mai spera.In frunte cu Jiji Amoroso,chelnerul ajuns "decapotabil", care se da ( si culmea,este crezut !) politrucian de vita veche,uitind cind aduna la nota de plata ,ziua si luna consumatiei... Cit despre cei care declara ca vor vota cu Boc sau cu Blaga,nu sint nici ei mai departe de seriozitatea cu care PDL ul da tonul la guvernarea asta batjocurista la adresa poporului astuia de dobiboci...ASTA AM VRUT,ASTA AVEM,TRAIASCA PDLul !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2483 secunde