Pe cine vor susține democrat-liberalii constănțeni la șefia partidului

1085
Pe cine vor susține democrat-liberalii constănțeni la șefia partidului - c2bba99ef9ba0cd8f7b38a89eb4dcb6b.jpg
După ce Emil Boc, Theodor Paleologu și Vasile Blaga, toți trei candidați ai PDL la funcția de președinte al partidului, și-au prezentat moțiunile în fața membrilor PDL Constanța, Colegiul Director Județean al PDL Constanța trebuie să decidă pe cine va susține la președinția formațiunii politice.
În acest sens, democrat-liberalii constănțeni se vor întâlni, mâine, începând cu ora 17.00, la Casa de Cultură, într-o ședință pentru a stabili susținerea uneia, a două sau chiar a tuturor celor trei moțiuni de candidatură la șefia PDL.
Dintre parlamentarii constănțeni, Mircea Banias și Constantin Chirilă au declarat că vor susține moțiunea prezentată de Vasile Blaga, în timp ce Maria Stavrositu și Zanfir Iorguș au spus că vor vota moțiunea lui Emil Boc.
Pe de altă parte, președintele PDL Constanța, Gigi Chiru a spus că nu dorește să influențeze pe nimeni în privința unui anumit candidat și că opțiunea sa este deocamdată secretă.
În altă ordine de idei, după modul în care vor fi împărțite voturile celor 104 membri ai Colegiului Director Județean, se va putea aprecia cum va fi distribuită susținerea organizației PDL Constanța între cei trei candidați la șefia PDL. Cu toate acestea, este posibil ca proporția susținerii Colegiului Director Județean să nu reprezinte voturile celor 33 de delegați ai PDL Constanța care vor merge pe 14 mai, la Convenția Națională și astfel, fiecare să decidă singur, în cabină, cu cine votează.
În altă ordine de idei, ieri, în cadrul Biroului Permanent Național al Partidului Democrat Liberal s-a discutat și despre pregătirea Convenției. "Am intrat în linie dreaptă, am avut și o ședință a Comisiei de organizare a ale-gerilor. Sunt detalii organizatorice referitoare la invitați, locuri. Pe data de 14 mai, la ora 11.00, va fi des-chiderea la Palatul Parlamentului. Mai multe amănunte vor fi oferite pe parcurs. Noi suntem pregătiți. Până joi seară, conform statutului și a regulamentului nostru de func-ționare, se vor depune candida-turile pentru funcțiile de conducere în Biroul Permanent Național al Partidului Democrat Liberal", a declarat vicepreședintele PDL, Gheorghe Flutur.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3548 secunde