"Copilul de trupă al PDL" a venit la Constanța

1495
Deputatul Theodor Paleologu a venit, aseară, la Constanța pentru a-și prezenta moțiunea "Privind spre viitor" cu care speră să câștige președinția partidului. Întâlnirea a avut loc la Casa de Cultură din Constanța unde au fost prezenți membrii Colegiului Director al PDL Constanța.
Degajat, fără gărzi de corp cum a venit Vasile Blaga atunci când și-a prezentat moțiunea la Constanța, Paleologu i-a salutat pe cei prezenți, veniți în număr destul de mare față de cum erau așteptările, și le-a mulțumit pentru prezență.
Înainte de a-și prezenta moțiunea în fața colegilor de partid de la Constanța, Theodor Paleologu a ținut o scurtă conferință de presă. Printre altele, el a precizat că și-a depus candidatura pentru șefia PDL, pentru a atrage atenția asupra unor domenii de viitor dar care sunt subfinanțate, cum ar fi cercetarea, cultura, educația și învățământul superior.
Întrebat ce părere are despre declarația președintelui Traian Băsescu, referitoare la Vasile Blaga, potrivit căreia Blaga ar fi un caporal, Paleologu a declarat: "Dacă Blaga e caporal, eu sunt copil de trupă".
Pe de altă parte, el a spus că a venit la Constanța deoarece speră să câștige susținerea Organizației Județene pe moțiune, și chiar speră să-i convingă pe unii dintre ei să voteze moțiunea sa la Convenția Națională de pe 14 mai.
Totodată, Theodor Paleologu a spus că nu ia în calcul o posibilă retragere. El a precizat că nu se va retrage din cursa pentru președinția partidului așa cum se vehiculează și că își dorește să meargă până la capăt.
Cu toate acestea, Paleologu a evitat un răspuns ferm atunci când a fost întrebat pe care dintre cei doi contracandidați ai săi l-ar susține într-un eventual tur doi.
"Vreau să văd întâi cum vor decurge dezbaterile la Convenția Națională, să văd și eu câte voturi voi primi și care vor fi rezultatele mele. Pe urmă, mă voi consulta și analiza împreună cu colegii mei și vom decide împreună ce este de făcut", a declarat Theodor Paleologu.
La rândul lui, președintele Organizației Județene a PDL Constanța, Gigi Chiru, l-a felicitat pe Theodor Paleologu pentru curajul de a candida împotriva lui Emil Boc și a lui Vasile Blaga.
"Felicitări pentru curajul de a candida împo-triva a doi titani ai PDL", a spus Gigi Chiru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Aprilie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu plec la alt partid!"
Pagina a fost generata in 0.4266 secunde