Polițiști din Constanța cercetați pentru furt

1179
Polițiști din Constanța cercetați pentru furt - 94460ebe3289387a86d97b4aa8ea6263.jpg
Trei polițiști de la Transporturi sunt cercetați de procurorii Parche-tului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Pe numele lui Iulian Mirel Constantin, Marian-Vasilică Anton și Claudiu-Marian Crivăț a fost dispusă măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.
Procurorii spun că există dovezi care să demonstreze că cei trei au fost implicați în tentativa de furt de uree din zona Palas. Procurorii spun că, în seara zilei de 27 aprilie 2011, în jurul orei 21, o patrulă a Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța și un echipaj de poliție de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța - Biroul de Investigații Criminale, care desfășurau activități operative de supraveghere și filaj a zonei, i-au surprins în zona km 217 a magistralei feroviare între comuna Valu lui Traian și municipiul Constanța, pe cei trei polițiști care, împreună cu alte persoane, sustrăgeau mai multe tone de îngrășăminte (uree) aflată pe terasamentul căii ferate și provenită din vagoanele unui tren de marfă care circula pe relația Slobozia Sud - Port Constanța.
La acel moment, șeful Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, comisar șef Cornel Tănase, a exclus implicarea polițiștilor în furtul de uree, spunând că aceștia se aflau în timpul serviciului și că, dimpotrivă, au luat măsuri în vederea ridicării mărfii de pe calea ferată. Se pare însă că lucrurile nu au stat tocmai așa, odată ce procurorii constănțeni au decis că se impune întocmirea unui dosar penal pe numele celor trei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Eveniment : Jaf la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7478 secunde