Polițiști atacați cu topoare într-o urmărire incredibilă

1497
Polițiști atacați cu topoare într-o urmărire incredibilă - 203d2ce999aca98446253925f69cf18e.jpg
Din nou, scenele desprinse parcă din filmele western cu pistoale și cu topoare
revin în forță în comuna constănțeană Mihail Kogălniceanu.
Polițiștii din localitate au fost la un pas să fie linșați de câțiva tineri consăteni, prinși în timp ce călcau legea în picioare.

Focuri de armă, urmărire ca în filme și lovituri de topoare. Asta s-a întâmplat duminică după-amiază în Mihail Kogălniceanu.
Totul a pornit de la faptul că polițiști au încercat să oprească un autoturism cu număr străin de înmatriculare care se deplasa pe strada Pădurii. Mașina era condusă de un băiat de 18 ani, despre care oamenii legii știau că nu avea permis de conducere. Cu el în mașină mai erau doi indivizi, cu toții "faimoși" prin zonă pentru tot felul de găinării, inclusiv furturi din autoturisme.
Polițiștii au făcut semn șoferului, pe numele său Samir Mustafa, să oprească, însă nici pomeneală de supunere din partea tânărului. A trecut glonț pe lângă oamenii legii, încercând să scape. Polițiștii au plecat în urmărire.
În timpul acțiunii, pe o stradă din localitate, fugarul, inspirat din filmele americane, a acroșat în mod intenționat mașina de poliție, încercând să o arunce în șanț sau în vreun copac de pe marginea drumului. În acel moment, unul dintre polițiști a tras cinci focuri de armă. Un foc de avertisment și patru în direcția pneurilor.
Tânărul nu a oprit nici așa și a încercat să-și facă pierdută urma pe niște străduțe. La un moment dat a oprit în dreptul unei case. Aici, cei trei suspecți au coborât din mașină. Șoferul a fugit în curtea unei case vecine, iar ceilalți doi, Omer Mus-tafa, de 23 de ani, și Ibram Mustafa, de 16 de ani, au pus fiecare mâna pe câte un topor în așteptarea polițiștilor.
Oamenii legii au fost nevoiți, din nou, să facă uz de armă, trăgând spre picioarele indivizilor, fără a-i nimeri. De aici până la o busculadă totală nu a mai fost decât un pas. Rudele fugarilor au intervenit imediat, imobilizându-i practic pe polițiști până ce băiețașii cu topoare s-au făcut nevăzuți.
Cu toate acestea, pe parcursul cercetărilor au fost recuperate de polițiști, de la rudele băieților, trei roți de autoturisme, suspectate a proveni din furturile care s-au aflat în mașină.
În prezent, cei trei sunt dispăruți de la domiciliu, fiind căutați de polițiști.
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și furt calificat, iar conducătorului auto, Samir Mustafa, de 18 ani, i se va face dosar penal și pentru infracțiunea de conducere fără permis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9248 secunde