Sistem video de supraveghere, la Medgidia

325
2
În cursul zilei de astăzi, la Medgidia a avut loc conferința de presă privind lansarea proiectului "Creșterea siguranței și prevenirea criminalității în municipiul Medgidia prin achiziționarea de echipamente specifice și amenajarea unui centru de supraveghere". Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 "Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor – poli urbani de creștere", Domeniul major de intervenție 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbană" iar valoarea totală a investiției este de aproximativ 1.900 000. Proiectul a fost prezentat de primarul Marian Iordache.

"Obiectivul proiectului de față constă în reducerea criminalității sociale și creșterea siguranței cetățenilor din municipiul Medgidia, contribuind astfel la creșterea calității vieții, crearea de noi locuri de muncă și dezvoltarea economiei locale. Se va implementa un sistem pentru prevenirea actelor antisociale în municipiul Medgidia, prin achiziționarea unui sistem de supraveghere și instalarea lui pentru creșterea siguranței și prevenirea actelor antisociale în zona de acțiune, precum și amenajarea unui centru de supraveghere la sediul Poliției Locale", a spus edilul din Medgidia.

Durata de implementare a proiectului este de 12 luni de la data semnării contractului de finanțare, respectiv 21.12.2011, iar în urma implementării se așteaptă următoarele rezultate: punerea în funcțiune a unui sistem de supraveghere video realizat parțial pe rețea de fibră optică și comunicație wireless pentru locațiile stabilite din proiect (44), creșterea calității vieții locuitorilor municipiului prin reducerea sentimentului de nesiguranță, crearea de noi locuri de muncă, respectând principiile dezvoltării durabile și ale protecției mediului, creșterea siguranței cetățeanului și prevenirea criminalității stradale, intensificarea lucrului de prevenire și combatere a criminalității juvenile, combaterea contrabandei și a traficului ilicit cu mărfuri.

Comentează știrea

irina
7 februarie 2012
proiecte

iordache a adus(sa-l credem sau este alta minciuna de-a lui)436.000 euro dupa patru ani.moinescu i-a lasat 18.000.000 euro lui iordache,dupa numai zece luni de la deschiderea finantarilor europene.

claudia
7 februarie 2012
asta-i siguranta?

Iordache a vazut poleiul de pe strazi? Cum tine la siguranta noastra daca nu a rezolvat problema cea mai grava din aceasta perioada? Asta nu tine de siguranta cetateanului ?! Dar el nu mai vede nimic in afara de alegerile din vara. Este disperat ca nu mai castiga.Cum sa castigi ,bai lache, daca ti-ai batut joc de noi?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5823 secunde