Galerie FOTO/Șoselele constănțene, un adevărat patinoar pentru șoferi

1157
3
Autoturismele se deplasează cu dificultate, la această oră, pe toate drumurile din oraș. Carosabilul este acoperit în totalitate de polei, iar conducătorii auto se străduiesc să șofeze cu prudență, pentru a nu aluneca pe șosea.

Chiar și la cea mai mică frână, șoferii pot pierde cu ușurință controlul asupra autovehiculelor, prin urmare, sunt sfătuiți să circule cu atenție și să folosească frâna de motor. 

Comentează știrea

automobilist
6 februarie 2012
madam sanda

Cred ca ar fi bine sa va hotarati asupra fotografiilor pe care le publicati.In acest ziar sunt unele unde nu este deloc zapada,altele cu viscol si zapada si una cu Agigea cu nameti.Ce credibilitate sa avem in profesionalismul vostru de 2 bani?Nu toti romanii locuiesc in cta si daca dorim sa ne deplasam ne uitam,logic,in presa voastra locala.Daca asta se numeste informatie,nu va mirati ca va injura lumea.Vada ca pozele de dimineata cu strazi si masini inzapezite au disparut.A fost cumva un val de caldura care a topit zapada in cateva ore?daca fumati iarba pe la redactie,folositi una de calitate,nu mocheta uzata....

Mormonul de serviciu
6 februarie 2012
Cand nu ai neuroni

Nenea Automibilistule,Dobrogea Noua e ziar maroniu.Nu navea cum sa scrie OBIECTIV.Dupa parerea mea,ar fi trebuit ca "pastaie" sa mearga in patru labe si sa sufle in asfalt-sa-l dezghete!!!!Ha,ha si Hi,hi(ras de bishnitzar de TroCoceni)

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4128 secunde