Social-democrații se reunesc în Consiliu Național în zilele de 8 și 9 noiembrie

58
Social-democrații se reunesc în Consiliu Național în zilele de 8 și 9 noiembrie - ponta-1380191293.jpg

Articole de la același autor

Social-democrații se reunesc în Consiliu Național în zilele de 8 și 9 noiembrie, calendarul evenimentelor din perioada următoare urmând să fie stabilit în reuniunea Biroului Permanent Național (BPN).

Ședința BPN se desfășoară în prezența președintelui partidului, premierul Victor Ponta, și a președintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu.

BPN al PSD va valida datele conferințelor organizațiilor de femei, seniori și tineret ale PSD, care vor avea loc în perioada următoare, pe agenda acestora fiind teme legate de apropierea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 2014.

"Trebuie, de asemenea, să luăm în discuție câteva teme - și guvernamentale, și parlamentare, și politice. Cel mai important lucru, în mod sigur, este să pregătim mesajele noastre politice pentru alegerile de anul viitor, alegerile europarlamentare. Sunt foarte mândru și fericit de partidul din care fac parte, care tot timpul e cel mai unit și mai serios dintre toate partidele, nu vreau să supăr pe nimeni", a declarat președintele PSD, Victor Ponta, în deschiderea reuniunii BPN, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5681 secunde