"Voi candida la Președinție cu sau fără susținerea PSD"

194
2

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, afirmă că va candida la alegerile prezidențiale indiferent dacă va avea sau nu susținerea PSD, subliniind că nu are motive să acuze că social-democrații nu vor respecta un angajament politic. "Avem un angajament politic. Nu e între noi, e între noi și alegători. Pornesc și am pornit totdeauna de la premisa bunei credințe, dar asta nu înseamnă că sunt naiv sau asta nu înseamnă că nu observ lucruri care se întâmplă în fiecare zi. Ceea ce dincolo de aceste observații, constatări, este însă mai important, și până la urmă definește și strategia, că eu atunci când am asumat această candidatură potențială am asumat-o în fața cetățenilor care mi-au dat votul. Eu n-am spus niciodată: cetățeni, am să candidez la Președinție, să mă susțineți pentru că pe mine mă susține PSD-ul. Nu. Că PSD va susține sau nu candidatura mea, e problema PSD. Problema mea este să candidez cu acele valori, cu acel proiect, cu acel program în sens mare pe care l-am angajat în fața cetățenilor", a declarat Antonescu, întrebat despre even-tualitatea în care PSD nu îi va susține candidatura la alegerile prezidențiale din 2014.

Comentează știrea

Hanibal
16 septembrie 2013
un candidat hotarat

Daca n-ar avea consecinte tragice pentru Romania , declaratia lui Antonescu-Cacarau ar fi hazlie.Nu stim cand electoratul a cerut ca Antonescu sa fie presedinte sau sa candideze pentru aceasta functie. Este doar o intelegere intre el si Ponta, intelegere specifica celor doi demagogi si mincinosi.In ceea ce priveste valorile, proiectele si programul cu care va candida " in sens mare" ne-am lamurit pe deplin din modul in care a procedat sa lichideze PNL asociindu-l cu cel mai corupt partid care a existat in istoria politica a Romaniei.Antonescu si-a vandut partidul pentru un blid de linte si acela doar promis.Pana acum n-am vazut decat ministri corupti,declaratii demagogice si minciuni.Cand se va rupe USL dl Antonescu va avea de dat socoteala partidului pe care l-a condus la dezastru si va pierde presedintia partidului si sansa de a candida la presedintia statului.Va vedea atunci cata valoare au "marii liberali"ca Hasotti,Fenechiu,Vozganian, Ghise,Nicolaescu,si ce rol au jucat acestia in desfiintarea PNL si asocierea cu PSD.Pana acum, Antonescu n-a vorbit decat de Basescu si de candidatura lui.Nu are alte preocupari.

hermes imitation bags
20 noiembrie 2013
hermes imitation bags

hermes fake tie Stiri Politică : "Voi candida la Președinție cu sau fără susținerea PSD" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes imitation bags http://www.annetteaare.dk/tui-hermes-fake-3.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4743 secunde