Crin Antonescu se delimitează de declarația lui Orban prin care se cere demisia premierului

80
Crin Antonescu se delimitează de declarația lui Orban prin care se cere demisia premierului - crinantonescu1372432979137838137-1379238204.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, susține că poziția liberalului Ludovic Orban de a cere demisia premierului Victor Ponta pe tema proiectului Roșia Montană nu reprezintă punctul de vedere al partidului, ci a fost o declarație făcută "în nume personal".


"Toți pesediștii, toți oamenii care sunt interesați de politică știu că Ludovic Orban, ca și mine și ca și atâția alți colegi, nu sunt niște oameni pe care să-i pui să spună ceva sau pe care să-i împiedici să spună ceva. Ludovic Orban a făcut o declarație în nume personal, ea nu reprezintă poziția partidului, nu reprezintă poziția grupului parlamentar. Este un deputat liberal care a făcut o declarație de care m-am delimitat. Dacă PNL ar ajunge la concluzia că vrea demisia lui Victor Ponta, o spune în chip oficial, ceea ce nu este cazul", a declarat Antonescu, la Antena 3, cu privire la afirmațiile lui Orban privind demisia premierului. 


Antonescu a mai susținut că nici cei mai "puțin încrezători" social-democrați nu ar putea crede că Orban a fost pus de el să facă respectivele declarații. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4705 secunde