Social-democrații susțin că Opoziția nu are program de guvernare. "Moțiunea nu va trece"

160
Social-democrații susțin că Opoziția nu are program de guvernare.

Articole de la același autor

 Deputatul Corneliu Ștefan, de la PSD, a declarat, ieri, că, în opinia sa, o moțiune de cenzură nu are șanse să treacă prin Parlament, iar partidele din Opoziție nu sunt în stare să vină cu un program de guvernare.

"Îmi este greu să înțeleg cum Victor Ponta poate sta la aceeași masă cu Ludovic Orban, Barna sau Eugen Tomac pentru a dărâma un guvern, oameni cu viziuni diferite, oameni de stânga și de dreapta, care nu au niciun program politic pentru țara asta. Nu cred că moțiunea o să treacă și indiferent câte perdele de fum s-ar arunca în spațiul public sau în Parlament, este greu să votezi moțiunea de cenzură, dar este mai ușor să strângi semnături. Eu cred că trebuie să spunem și în Parlament și în fiecare județ că cele cinci partide din Opoziție nu sunt în stare să vină în fața românilor cu un program de guvernare și cu o echipă guvernamentală", a precizat Corneliu Ștefan, citat de Agerpres.

Acesta a adăugat că parlamentarilor din Opoziție le e mai ușor să nu fie la guvernare.

"Parlamentarii din cele cinci partide sunt conștienți că nu vor face față acestei guvernări și le este mai ușor să rămână în Opoziție și să atace PSD decât să intre la guvernare", a mai spus deputatul PSD Corneliu Ștefan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5341 secunde