"SOLICIT DEMISIA PREMIERULUI VICTOR PONTA"

383
1

Articole de la același autor

Victor Ponta este urmărit penal de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție, fiind acuzat de 17 infracțiuni. Premierul este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârșit în perioada în care era avocat, anunță DNA.


"Astăzi, DNA a comunicat public că prim-ministrul Victor Ponta este învinuit de fapte penale. După părerea mea este o situație imposibilă pentru România ca prim-ministrul să fie învinuit de fapte penale. Pe de altă parte, pentru România cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla acum este o criză politică. Având în vedere toate acestea, solicit demisia premierului Victor Ponta", a declarat șeful statului, la Palatul Cotroceni.








Comentează știrea

ismail / brussel .
6 iunie 2015
toate pe roata !

Din privirile rasfoitul ziarelor internationale an fie care tara e o ploblema cu priministri de ce ? Se tot schimb priministri si an romania precum tariceanu si alti si acum ponta .an calitate ca priministru trebui o diplomatie severa si cu experienta la nisloc sunt discutate subiecte de politica si partide sa nu uitam si afaceri an comerti ploplemele an cep de la comert si prostia este ca avem multe partide si nr.mare an guvernul romanie o mizerie focala pe bani grei si pile sa poti fi deputat consilier si mai departe .din experienta mea timp an 3 ani romania va avea de suferit trecerea frontierei miscarea emicrarii dreptul la munca ca cetatean europen e si normal ca parteneriat an tarile membre ue .antrebarea e ce faceti cu pensionari ? Cresterea populatiei e an scadere mare si de ce / un cuplu fam. Prefera sa nasca antro tara straina civilizata si economica .ex. Olanda o persoana iese la pensie se naste un copil vine un emigrant formeaza o fam. Se adapteaza an tara respectiva .va veni vremea din pacate can elevii cu complementara si profesionala sa plece an emicrare de dragul rabdari si a saraciei ! Cetateni din rand nus de vina si guvernul romaniei !!!

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Iunie 2015
Stire din Politică-Administrație : Un pas și-apoi... popas
Pagina a fost generata in 0.4367 secunde