Cui a oferit Iohannis ordinul național Steaua României

126
1
Cui a oferit Iohannis ordinul național Steaua României - klausiohannis1-1433496275.jpg

Articole recomandate

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a Preafericirii Sale cardinalul Lucian Mureșan, arhiepiscop major al Arhieparhiei de Făgăraș și Alba Iulia, întâistătătorul Bisericii Române Unite cu Roma.

Astfel, cu prilejul aniversării a 25 de ani de episcopat, în semn de înaltă apreciere pentru demnitatea, curajul și smerenia creștină de care a dat dovadă, pentru contribuția deosebită la dezvoltarea relațiilor dintre România și Sfântul Scaun și pentru grija constantă acordată consolidării raporturilor interconfesionale în România, președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Național Steaua României în grad de Ofițer Preafericirii Sale cardinalul Lucian Mureșan, arhiepiscop major al Arhieparhiei de Făgăraș și Alba Iulia, întâistătătorul Bisericii Române Unite cu Roma.

Comentează știrea

costy
5 iunie 2015
afaceri

Tot ceea ce vă înconjoară are doar sensul pe care îl dă modul vostru de gândire. Dacă vă schimbați felul de a gândi, vă schimbați viața. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Iunie 2015
Stire din Politică-Administrație : Un pas și-apoi... popas
Pagina a fost generata in 1.315 secunde