Eveniment important, mâine, la biblioteca Arhiepiscopiei Tomisului

133
1
Eveniment important, mâine, la biblioteca Arhiepiscopiei Tomisului - arhiepiscopie52-1433496403.jpg

Articole de la același autor

Mâine, 6 iunie, ora 10, la biblioteca Arhiepiscopiei Tomisului, în prezența IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și a reprezentanților Facultății de Teologie Ortodoxă din Constanța va fi lansat volumului "Prietenia în opera și gândirea Fericitului Augustin", scris de protosinghelul Arsenie Obreja. Autorul mărturisește că lucrarea este o radiografie a relațiilor de prietenie a Fericitului Augustin, așa cum reiese din operele sale, mai ales din schimbul epistolar avut. Baza concepției sale despre acest simțământ creștin este tratatul "De amicitia" al lui Cicero.


Părintele Arsenie Obreja este absolventul Facultății de Teologie Ortodoxă din Constanța, promoția 2004. În anul 2008 a obținut o bursă de studii în Paris, la Universitatea Paris IV, Sorbonne, Institutul de Studii Augustiniene. Totodată și-a susținut doctoratul în Teologie la Universitatea "Ovidius" din Constanța. Este slujitor la mănăstirea Bunavestire din Rosiers, Franța. Activitatea sa publicistică a început în anul 2010, cu traduceri din limba franceză a operelor Fericitului Augustin, continuând cu diferite lucrări ce tratează teme augustiniene. 


Comentează știrea

costy
5 iunie 2015
afaceri

Tot ceea ce vă înconjoară are doar sensul pe care îl dă modul vostru de gândire. Dacă vă schimbați felul de a gândi, vă schimbați viața. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Pelerinaj cu moaște la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.5479 secunde