"Soluția cea mai bună pentru România este relaxarea fiscală"

104
1

Articole recomandate

Deputatul PDL Andreea Paul a declarat că soluția cea mai bună pentru România este relaxarea fiscală, prin adoptarea unor măsuri cum ar fi reducerea cotei unice la 12 procente sau scutirea de impozit pe profitul reinvestit.

"Se justifică cererea fermă a PDL pentru demisia acestui Guvern în frunte cu telepremierul Victor Ponta, care dovedește pe zi ce trece cât de grav este să-i lași unui copil în mână jucăriile puterii și cerem revenirea la soluții pentru crearea de locuri de muncă, la cele două alternative aruncate în spațiul dezbaterii publice de către USL, creșterea cotei unice la 22 de procente sau introducerea impozitului diferențiat. Al treilea scenariu pe care nu îl vede USL și care aparține PDL reprezintă soluția pentru România, relaxarea fiscală prin adoptarea de către majoritatea parlamentară a acelui pachet de patru măsuri: reducerea cotei unice la 12 procente, creșterea salariului minim pe economie la 1.000 de lei, scutirea de impozit a profitului reinvestit și diminuarea poverii fiscale pe muncă cu 5 puncte procentuale la angajator", a spus Andreea Paul, într-o conferință de presă, la Palatul Parlamentului, citată de Agerpres.

Ea a adăugat că Guvernul Ponta "ia măsuri șchioape", care nu se adresează mediului de afaceri și nu vine cu nicio soluție pentru crearea de locuri de muncă. 

Comentează știrea

criticonline
30 octombrie 2013
Incordarea fiscala

.... spre deosebire de voi care ati introdus "incordarea fiscala" , adica .... forfetarul, cind s-au inchis mii de IMM-uri !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Politică-Administrație : PDL va merge singur  la europarlamentare
Pagina a fost generata in 1.9185 secunde