Sorin Grindeanu acuză PNL că ascunde un posibil acord cu FMI

172
Sorin Grindeanu acuză PNL că ascunde un posibil acord cu FMI - grindeanu-1603731644.jpg
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că Guvernul Orban se fereşte să prezinte proiectul de buget pe anul 2021 pentru că acesta ascunde măriri de taxe şi impozite, dar şi un posibil acord cu FMI.

„Vreau să fac o comparaţie pentru că ceea ce a fost bine în anumite acţiuni, chiar dacă nu a fost promovat de PSD, trebuie subliniat. În anul electoral 2016, Guvernul din acea perioadă a venit şi a prezentat proiectul de buget exact în această perioadă. Ceea ce cerem noi Ministerului de Finanţe şi Guvernului e următorul lucru: să prezinte acest proiect de buget, pentru că noi ştim că în proiectul de buget vor fi măriri de taxe şi de impozite.”, a afirmat Grindeanu.

El a fost întrebat dacă este de acord cu declaraţia ministrului de Finanţe potrivit căreia proiectul de buget pe 2021 trebuie să fie prezentat de Guvernul care va fi alcătuit după alegerile parlamentare.

Sorin Grindeanu a susţinut că PSD cere Guvernului transparenţă pentru ca românii să ştie ce se va întâmpla dacă PNL va guverna în continuare.

„Din informaţiile pe care le avem, proiectul de buget pe anul viitor nu va presupune doar măriri de taxe şi de impozite, de aceea se feresc domnii de la guvernare să fie transparenţi. De fapt, solicităm transparenţă. Lucrul ăsta pare să îl irite pe domnul ministru Cîţu. Vom continua să cerem transparenţă pe proiectul de buget pe 2021.”, a concluzionat Grindeanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2706 secunde