Sorin Grindeanu: Cine nu se prezintă sau votează invers la moțiune nu mai face parte din echipa PSD

337
Sorin Grindeanu: Cine nu se prezintă sau votează invers la moțiune nu mai face parte din echipa PSD - soringrindeanu-1598790554.jpg

Articole recomandate

Parlamentarii PSD care nu se prezintă sau "votează invers", luni, la moțiunea de cenzură, nu mai fac parte din Partidul Social-Democrat, a anunțat, duminică, prim-vicepreședintele formațiunii, Sorin Grindeanu.


Întrebat câți parlamentari PSD vor fi în plen la votul pe moțiune, Grindeanu a răspuns: "Toți. Cine nu se prezintă mâine sau votează invers, dacă nu există o cauză obiectivă, înseamnă că nu mai face parte din echipa PSD. Vreau să fiu cât se poate de clar din acest punct de vedere".


El a precizat că PSD se bazează "sută la sută" pe parlamentarii partidului. "Eu am convingerea că mâine această moțiune de cenzură va fi votată și va trece", a afirmat Sorin Grindeanu.


Parlamentul se reunește în ședință comună luni, de la ora 14,00, în ultima zi a sesiunii extraordinare, pentru a dezbate și vota moțiunea de cenzură inițiată de PSD și intitulată "Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belșug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor", scrie Agerpres.


Moțiunea este susținută de PSD, ALDE și Pro România. De asemenea, moțiunea va fi votată și de câțiva parlamentari ai minorităților naționale. PMP a anunțat deja că nu va participa la votul moțiunii, în timp ce parlamentarii UDMR vor decide luni, înainte de moțiune, cum vor vota. USR a anunțat că nu va participa la votul pentru moțiunea de cenzură.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Noiembrie 2017
Stire din Social : Sorin Grindeanu - președinte al ANCOM
Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Eveniment : Sorin Grindeanu, la DNA
Pagina a fost generata in 1.4739 secunde