Sper ca cel mai târziu în octombrie Parlamentul să adopte legea sănătății

269

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta și-a exprimat speranța ca în septembrie sau în octombrie Parlamentul să poată adopta noua lege a sănătății.

Ponta s-a deplasat astăzi la sediul Ministerului Sănătății pentru a discuta cu ministrul de resort proiectul de lege a sănătății.

"Va fi adoptat proiectul de lege în ședință de guvern, iar Parlamentul, sper, în septembrie, cel mai târziu în octombrie, să adopte forma finală și președintele de atunci, domnul Antonescu, să o promulge pentru binele românilor care au nevoie de asistență medicală", a declarat Ponta.

Premierul a criticat politica guvernului PDL și a lui Traian Băsescu în privința sănătății. "Regimul domnului Băsescu și al PDL a distrus tot sistemul de sănătate în ultimii ani. I-au umilit pe medici. Îmi aduc aminte că în ianuarie românii au ieșit în stradă când Traian Băsescu l-a umilit pe un medic extraordinar cum e medicul Arafat", a afirmat Ponta.

Potrivit Agerpres, de asemenea, premierul a acuzat fosta guvernare și pe Traian Băsescu că i-a gonit, practic, pe medici din țară."Cred că guvernul actual trebuie să îndrepte toate distrugerile și hoțiile regimului Băsescu și al PDL din acest domeniu fundamental", a adăugat Ponta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5893 secunde