Ioan Ghișe:

"Sper să am șanse să intru în turul doi la prezidențiale"

124
2

Articole de la același autor

Senatorul Ioan Ghișe a anunțat, ieri, că intenționează să candideze ca independent la Președinția României și că dorește să strângă, cât se poate de repede, peste 200.000 de semnături, el precizând că speră să intre în turul doi.

"Aduc la cunoștința opiniei publice intenția de a candida ca independent la Președinția României, cu scopul de a reda cetățenilor români speranța că suveranitatea poporului, demnitatea fiecărui cetățean, votul său, principialitatea și moralitatea politică vor fi garantate și promovate ca valori fundamentale în România", a anunțat senatorul.

"Trebuie să promovăm unitatea cetățenilor români, pentru armonie socială, dezvoltarea țării și bunăstare. Competența, expertiza și experiența politică le pun în slujba cetățenilor, pentru a-i servi în mod cinstit, onest, demn și onorabil. Mă ofer să fiu garantul respectării Constituției și a legilor țării. Voi acționa pentru promovarea valorilor românești ca fundament al intereselor naționale", a spus Ghișe.

Întrebat pe cine va susține în turul doi la prezidențiale, Ioan Ghișe a răspuns: "Cu ajutorul cetățenilor care m-au stimulat, m-au convins și împins să depun această candidatură, sper să am șanse să intru în turul doi la prezidențiale și mă voi susține pe mine". 

Comentează știrea

pomanagiul
25 iulie 2014
pres.....dinte

alt tradator impins de securisti!

Papu
25 iulie 2014
Balaceanca

Mai omule tu ai pitici pe creier. Pe fruntea ta scrie Balaceanca.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4199 secunde