Concurs Stelian Duțu respinge categoric ideea de a se întoarce în politică

993

Articole de la același autor

După ce deputatul liberal George Dragomir, președinte al Organizației Județene a PNL Constanța, a declarat, sâmbătă, că ușile partidului sunt deschise pentru Stelian Duțu, fostul lider al pedeliștilor tomitani, acesta din urmă a negat ieri orice posibilitate de a reveni în politică. Astfel, deși a ținut să menționeze că apreciază declarațiile lui Dragomir în ceea ce-l privește, fostul președinte al PD-L Constanța a subliniat: "Am spus-o mai demult și o repet: nu mă mai interesează politica. O lungă perioadă de-acum încolo o să stau departe de politică". Din punctul său de vedere, "ceea ce se întâmplă acum în societate și în politica românească este o bătaie de joc".
Mai mult decât atât, fostul deputat pedelist a specificat și că "până când nu se va da un semnal de alarmă în politică", nu va face niciun gest care să indice dorința sa de a reveni. Pe un ton deloc optimist, Stelian Duțu se consideră o victimă a sistemului: "Mă număr printre cei care au fost păcăliți de politică și-mi pare rău că am stat atâta timp printre oameni care n-au niciun Dumnezeu", a mai declarat el.
Nu în ultimul rând, fostul deputat care și-a pierdut, în urma scandalului care a marcat Organizația PD-L Constanța în vara anului trecut, și calitatea de membru de partid, a mai afirmat și că, în acest moment, nu există niciun motiv suficient de puternic care l-ar putea determina să bată la ușa PNL-ului: "Nu se pune problema să mă convingă ceva", a conchis el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3148 secunde