Stelian Ion, atac la clasa politică din Constanța: „Toți sunt niște lichele! Noi vom face orice ca acest oraș să renască!”

1059
Stelian Ion, atac la clasa politică din Constanța: „Toți sunt niște lichele! Noi vom face orice ca acest oraș să renască!” - usrbun-1600594640.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Alianței USR-PLUS s-au reunit, duminică, în fața Primăriei Constanța, unde susțin o conferință de presă, eveniment în cadrul căruia Stelian Ion, candidatul USR pentru funcția de primar al Constanței, face o trecere în revistă a ceea ce a însemnat jaful administrației locale de la malul mării, în ultimii 20 de ani.

„Au trecut 20 de ani de politică constănţeană de cea mai slabă calitate. 20 de ani de PSD în care ne-am afundat. Trebuie să ne amintim de nişte personaje. Nu trebuie să îi lăsăm tot pe ei la conducerea acestui oraş. Şi-au bătut joc de noi! Suntem printre ultimele localităţi dintre municipiile mari din România. Nişte băieţi au văzut în Constanţa un oraş care să le aducă prosperitate personală. Avem aici nişte cupluri celebre. O iubire între Decebal şi Felix Stroe. O iubire între Radu Mazăre şi Liviu Dragnea.  La spun celor care votează PSD să se uite bine pe cine votează. În 2009 Mazăre câştiga alegerile şi venea alături de o gaşcă de prieteni. Toţi băieţii ăstia au format un grup infracţional. Au jefuit acest oraş. Trebuie să privim adevărul în faţă! Toti sunt niste lichele. Au fost securişti şi comunişti”, a spus Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la funcţia de primar al Municipiului Constanţa.  

„Pesediştii cu peneliştii s-au înjurat după care s-au pupat. Uitaţi-vă la liberali! Au fost în Consiliul Local şi în Consiliul Judeţean. S-a remarcat vreunul? Nu! Toţi sunt nişte derbedei. Nu îi vom lăsa pe aceşti derbedei să ne mai conducă. Şi-au bătut joc de noi. Aceleaşi feţe, aceeaşi indivizi. Ne-am săturat! Îi solicit public lui Vergil Chiţac să se retragă din această candidatură. Acest om a dus o viaţă dublă. Ziua amiral şi noaptea samsar de imobile. Cum a făcut profit de 500.000 de euro? A minţit jurnaliştii ani de-a lungul. A purtat verigheta în fals. Se da mare familist. Acest domn sau individ a pătat uniforma de militar. Nu avea dreptul să desfăşoare activităţi care nu erau în concordanţă cu prestigiul de militar. A făcut 14 tranzacţii cu imobile. Şi-a ascuns starea civilă. Aceasta este o activitate de şmenar imobiliar. Mie îmi miroase a spălare de bani. Sunt acuzaţii grave în spaţiul public şi lucrurile nu pot rămâne aşa. Eu nu îl vad pe domnul amiral un personaj genial. A desfăşurat activităţi dubioase. Domnul cu pricina stă şi mângâie motanul. Nu suntem bătaia lui de joc. Să vă fie ruşine, domnule profesor! Aţi pătat şi haina de profesor. Liberalii sunt un electorat educat. Să aibă grijp cu cine votează”, a mai spus Stelian Ion.

El a mai adăugat că cei de la USR-PLUS vor face tot ce este nevoie pentru ca acest oraş cenuşiu să renască iar tinerii să nu mai plece din Constanţa.



„Vom face orice ca acest oraş să renască. Va renaşte cu această echipă tânără. Aceşti oameni au făcut şcoala la timpul lor. Pe ei îi interesează de copiii lor. Ne pleacă copiii an de an din cauza ăstora care ne-au distrus. Sunt nişte bacterii, nişte virusuri. Trebuie să găsim antidotul. Antidotul este votul. Scoatem ştampila şi o punem pe USR-PLUS”, a încheiat discursul Stelian Ion.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6747 secunde