Stelian Ion: „PNL se comportă de parcă am fi adversari! Este nevoie de schimbare!”

1087
Stelian Ion: „PNL se comportă de parcă am fi adversari! Este nevoie de schimbare!” - stelian2-1600369966.jpg

Articole de la același autor

Candidatul din partea Alianței USR-PLUS la Primăria Constanţa, Stelian Ion, împreună cu candidatul Alianţei USR-PLUS pentru Consiliul Local Constanţa, Dumitru Caragheorghe, au susţinut joi o conferinţă de presă în faţa Primăriei Constanţa. Dumitru Caragheorghe a ţinut să clarifice câteva aspecte importante legate de bugetul local.

„După cum bine ştiţi cifrele sunt cele care arată puterea unei primării. Vorbim despre atragerea de fonduri europene. Vom observa cifre dramatice. Cheltuielile totale scad cu 5 la sută. În oraşul nostru s-au atras doar 370.000 de euro. Oradea este oraşul din România care este campion la fonduri europene. Ajungând la capitolul de cheltuieli, vom remarca că se alocă de două ori mai mulţi bani pentru învăţământ şi sănătate în alte oraşe decât la noi la Constanţa. Este evident că aceste fonduri nu se alocă în mod eficient. În localitatea noastră se alocă foarte multe fonduri pentru chestiuni sociale. Misiunea noastră la primărie este aceea de a eficientiza măsura banului public. Constănţenii trebuie să aibă încredere în Stelian Ion", a declarat Dumitru Caragheorghe.

La rândul lui, Stelian Ion a avut un discurs extrem de incisiv în faţa jurnaliştilor şi a ţinut să scoată în evidenţă anumite erori făcute de actuala conducere a Primăriei Constanţa.

„Este vorba despre o întreagă generație. Avem o echipă tânără. Ne interesează foarte mult să privim spre viitor. În Constanţa este vorba despre supraviețuire. Voi face câteva precizări. Cheltuim enorm de mulți bani pe salubrizare în condițiile în care Constanţa este cel mai murdar oraş. Foarte mulți bani se duc către Poliţia Locală în condițiile în care constănțenii sunt nemulțumiți de aceasta. Mai sunt 10 zile până când vom avea în Constanţa o schimbare totală”, a declarat Stelian Ion.

De asemenea, el şi-a îndreptat atenţia şi către PNL, partid cu care USR-PLUS ar fi trebuit să formeze o alianţă.

„Pesedismul se găsește şi la PNL. Avem de-a face mai degrabă cu o acţiune de campanie electorală. Guvernul României taie panglici şi se pozează cu nişte oameni cu care nu au nicio treabă. Domnule Orban, eu v-aş fi invitat în altă parte. La Castelul Reginei Maria din Mamaia şi v-aş fi explicat că un minister nu are grijă de acest lucru. Umblaţi cu girofarurile pentru că sunteţi disperaţi de imagine. Uitaţi-vă la lucrările de la Lupoaică. O ruşine. Ministrul Culturii a venit în Constanţa dar a fugit.

L-aş fi invitat să îi arăt care sunt terenurile retrocedate din Constanţa.

L-aş fi invitat la Casa cu Lei. PNL, în loc să ne considere parteneri în toată ţara, se comportă de parcă am fi adversari. S-au folosit de toate mijloacele posibile să ne atace”, a concluzionat Stelian Ion.

(Comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România, publicat de Cuget Liber, Cod Mandatar Financiar 21200251)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3871 secunde