Administraţia locală a reabilitat strada Nehoiului din cartierul Km 4

161
Administraţia locală a reabilitat strada Nehoiului din cartierul Km 4 - stradanehoiului3-1600363105.jpg

Articole de la același autor

Veste îmbucurătoare pentru locuitorii din cartierul constănțean Km 4: lucrările de reabilitare de pe strada Nehoiului s-au încheiat. SC Confort Urban SRL a intervenit cu utilaje pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, după ce carosabilul a fost decopertat și îmbrăcat în binder.

„Stratul de uzură folosit are rolul de a asigura o mai bună rezistență la traficul rutier intens”, au atras atenția specialiștii din Primăria Constanța.

Reamintim că, în prezent, este în derulare un program de reabilitare a infrastructurii rutiere din zonele rezidențiale, în cadrul căruia au fost recondiționate mai multe artere secundare din cartierul Faleză Sud. Este vorba despre străzile Pajurei, Petru Cercel, tronsonul delimitat de strada Brizei și B-dul 1 Mai (vechi), și strada Brizei, porțiunea cuprinsă între strada Petru Cercel și strada Steluței.

„Facem din nou apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5542 secunde