Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"

Vineri, 18 Septembrie 2020
17369
Marian Vasiliev, candidat independent la Primăria Constanţa le propune locuitorilor municipiului nostru un proiect de suflet: transformarea Parcului Tăbăcăriei, o ruină actuală, în cel mai frumos parc al României. Şi nu sunt vorbe goale! Marian Vasiliev îşi ia angajamentul în faţa constănţenilor că parcul, în noua sa formă, va fi inaugurat în data de 1 iunie 2023, chiar de Ziua Copilului. În caz de nerealizare, îşi va activa demisia înregistrată la notariat, din data de 2 iunie 2023!

„Întotdeauna, un parc va fi magnet pentru oamenii care locuiesc într-un oraş. Verdeață, aer curat, mișcare, relaxare pe o bancă, loc de joacă pentru copii.

Pentru oraşul Constanța, este un dezastru faptul multe din zonele sale verzi au fost distruse, înlocuite cu blocuri din beton. Iar «perla» parcurilor constănțene, Parcul Tăbăcăriei, a ajuns o ruină. Și ce facem, ne plângem și arătăm cu degetul spre vinovați? Eu nu vreau să fac asta. Eu vreau să vad Parcul Tăbăcăriei transformat în cel mai spectaculos parc din România.

Ce presupune asta? În primul rând curățare. Atât a terenului, cât și a luciului de apă (eventual dragare). Apoi, construirea unei promenade în jurul lacului. Iluminată, prevăzută cu balustrade de protecţie. Şi pontoane pe care să fie amenajate debarcadere pentru hidrobiciclete sau bărci. În jurul promenadei, se va construi calea ferată cu ecartament îngust, pe care va circula un tren electric de mici dimensiuni. În jurul liniei ferate, se va amenaja pista de biciclete pe două sensuri. Se vor delimita clar zonele de fast-food, terase, restaurante. Vor fi reamenajate locurile de joacă pentru copii, spaţiile de recreere, zona de spectacole etc.

Parcul va avea la intrarea dinspre bulevardul Lăpuşneanu o parcare supra/subterana (decizia va fi a specialiştilor).

Tot ce spun pare un vis? Nicidecum! Proiectul este gândit în detaliu şi va începe parcurgerea etapelor imediat. Proiectul final va fi supus dezbaterii publice şi se vor integra toate propunerile oamenilor.

Pentru că orice proiect are o dată limită de execuţie, Parcul Tăbăcăriei va fi inaugurat la data de 1 iunie 2023. În caz de nerealizare a obiectivului propus, am înregistrat deja la notar demisia din funcţia de primar al Municipiului Constanţa pentru data de 2 iunie 2023 (demisia este postată pe pagina mea de facebook).

Să auzim numai de bine!”, a declarat Marian Vasiliev, candidat independent la Primăria Constanţa.

(Comandat de Marian Vasiliev, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 24200414)


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4361 secunde