Stelian Ion, de la USR: "Vrem să scoatem Constanța din subdezvoltare"

1190
Stelian Ion, de la USR:

Articole de la același autor

Reprezentanții USR-PLUS s-au reunit, vineri în cadrul unei conferințe de presă, la eveniment fiind prezenți deputatul Stelian Ion, Remus Negoi, președintele USR Constanța și Lucian Muflic, președintele PLUS Constanța.

În cadrul întâlnirii, Stelian Ion, candidat la Primăria Constanța din partea USR a făcut, din nou, apel la partidele de dreapta pentru o alianță ce vizează scoaterea PSD de la conducerea administrației locale din Constanța.

"Suntem sunați de constănțeni care ne întreabă ce avem de gând să facem. Astfel am decis să întindem o mână partenerilor noștri politici pentru a decide ce am putea face împreună mai departe. Trebuie să găsim un numitor comun. Nu mai avem mult timp la dispoziție, trebuie să tranșăm anumite proiecte deoarece vrem să scoatem Constanța din subdezvoltare", a spus Stelian Ion.

Mai exact, USR-PLUS propune următoarea variantă de colaborare: Alianța USR-PLUS să fie susținută pentru funcția de primar al municipiului Constanța, iar PNL să primească sprijin pentru președinția Consiliului Județean.

"Propunem, de asemenea, ca până la jumătatea lunii iulie să finalizăm negocierile, astfel încât să fim în măsură să prezentăm constănțenilor formula cu care putem câștiga atât municipiul, cât și județul.

Proiectul nostru este pe termen lung. Putem scăpa de PSD și de subdezvoltarea în care ne-a aruncat acest partid. Este nevoie de un plan solid pentru a lucra împreună la o fundație puternică, care să ducă municipiul și județul Constanța în vârf, acolo unde le este locul", a spus președintele USR Constanța, Remus Negoi.

Așadar, propunerea concretă este: Stelian Ion, susținut pentru Primăria Constanței și un candidat PNL susținut pentru Consiliul Județean Constanța.

Întrebat ce avantaje are față de actualul candidat al PNL, în speță, Vergil Chițac, Stelian Ion a răspuns tranșant: "Am copii mici și vreau să-i țin în Constanța pentru a avea un viitor aici. La acest moment, Constanța este îmbătrânită și nepopulată. Generația noastră își revendică dreptul de a avea un viitor, la noi, în Constanța".

În plus, Remus Negoi a explicat că, din cercetările sociologice a reieșit că electoratul are o încredere foarte mare atât în USR cât și în Stelian Ion, însă, din păcate, nu stă așa de bine și la notorietate, însă are potențial de creștere în următoarea perioadă, ceea ce nu s-ar putea spune despre candidatul liberalilor.

În concluzie, rămâne de văzut dacă cei de la PNL vor bate palma sau nu cu cei de la USR.

Întrebat ce se va întâmpla dacă nu se ajunge la un rezultat favorabil, Stelian Ion a spus că USR se va prezenta singur în fața electoratului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.399 secunde