Stelian Ion, mesaj la final de campanie: „Vă aştept pe toţi la vot să puneți ștampila pe USR-PLUS”

618
Reprezentanţii USR-PLUS Constanţa s-su reunit joi în cadrul ultimei conferinţe dinaintea alegerilor locale. Acțiunea a avut loc pe cea mai cunoscută stradă din municipiul Constanța, respectiv, pe strada Ștefan cel Mare. Au fost prezenţi candidatul la Primăria Constanţa Stelian Ion, candidaţii la Consiliul Local Constanța, Dumitru Caragheorghe, şi Mirela Garip, dar şi alţi susţinători ai USR-PLUS.

„Bine aţi venit în jungla urbană a Constanţei, pe strada Ştefan cel Mare. Am ţinut să avem această ultimă conferinţă de presă din campania electorală aici. Ne interesează contactul direct cu constănţenii. În ciuda unor chestiuni mai înţepătoare, noi vrem să transmitem că avem în minte problemele acestui oraş şi găsirea de soluţii. Vom face o analiză comparativă cu ceea ce propune PSD şi PNL. Decebal Făgădău a refuzat orice dezbatere. Vergil Chiţac a refuzat orice dialog cu noi", a declarat Stelian Ion.Ulterior, Dumitru Caragheorghe a prezentat o serie de proiecte pe care Alianţa USR-PLUS le are pentru viitorul Constanţei.

„Sondajele comandate de noi ne-au confirmat că subdezvoltarea economică a oraşului este prezentă. Avem proiecte importante. Vom demara activităţi ce vor aduce venituri mai mari agenţilor economici. Avem proiecte bazate pe fonduri europene. Avem un proiect de parc tehnologic. Avem în vedere şi turismul. Componenta economică este foarte importantă. Avem nevoie de infrastructură majoră sportivă. PSD ne-a obişnuit cu o lipsă de viziune. Primăria nu are capacitatea să construiască parcuri industriale. Suntem dedicaţi pentru a transforma transportul în comun într-unul ecologic. Decebal Făgădău nu a făcut parcări în Constanţa. Putea să atragă fonduri europene dar a ratat această oportunitate. Domnul Chiţac propune nişte inepţii economice. Propune un sistem de parcări prin care să se pună în custodie anumite asociaţii de proprietari. Suntem decişi să propunem realizarea unui complex de tenis şi a unui stadion de 30.000 de locuri”, a declarat Dumitru Caragheorghe.

„Avem o echipă pregătită în diverse domenii”

La rândul ei, Mirela Garip a prezentat diverse proiecte care ţin de sănătate sau educaţie.

„Ştim cu toţii că un oraş sănătos are nevoie să aibă cetăţeni sănătoși. Spre deosebire de cei din PNL care vorbesc de spitale regionale la Constanţa, vă spun că în perioada 2021-2027 nu există fonduri europene pentru aşa ceva. Trebuie să facem un spital judeţean în cadrul căruia să modernizăm secţia de pediatrie. Vrem să modernizăm Spitalul de Boli Infecţioase de la Constanţa. Vrem să organizăm un centru comunitar consultativ. Vizăm implicarea vârstnicilor în formarea azilelor. Trebuie să acordăm atenţie şi tinerilor care provin din orfelinate.Elevii şi studenţii trebuie să practice sport şi în afara orelor de curs. Ne vom axa pe infrastructura culturală la Constanţa. Teatrul Fantasio este insuficient. Nu răspunde nevoilor constănţenilor. Vrem să mutăm teatrul dramatic în clădirea Sălii Sporturilor. De asemenea, ne vom îndrepta atenţia către protecţia animalelor", a adăugat Mirela Garip.

La final, Stelian Ion a luat, din nou, cuvântul şi a explicat că oamenii din Constanţa trebuie să iasă la vot pentru a se produce marea schimbare în oraşul de la malul mării.

„Avem o echipă foarte bună. Mă mândresc cu faptul că m-am înconjurat de oameni pregătiţi. Vrem să avem viceprimari şi consilieri foarte bine pregătiţi. Toţi constănţenii ne-au semnalat problema salubrizării. Avem străzi murdare, gunoaie pe străzi. Avem pubele insalubre în jurul cărora s-au transformat zone întregi de focare de infecţie. Contractul cu Polarisul se va clarifica în instanţă. PSD este foarte mulţumit de cum arată oraşul” , a spus Stelian Ion.Ulterior, deoarece liberalii au acuzat USR-PLUS ca prezintă sondaje de opinie fără acoperire, Stelian Ion a prezentat în faţa presei întreg sondajul, contractul şi factura acestuia. La finalul conferinței de presă, Stelian Ion a avut un mesaj pentru constănțeni, mesaj prin care i-a îndemnat să iasă la vot.

„Mai sunt câteva zile până la alegeri. În Constanţa lucrurile nu s-au încheiat. Haideţi toţi la vot! Mergem la piaţă, mergem prin oraş, nu vă speriaţi de virus. Votaţi cu raţiune. Vă aştept pe toţi pe 27 septembrie la vot să puneți ștampila pe USR-PLUS!", a concluzionat Stelian Ion.

(Comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România, publicat de Cuget Liber, Cod Mandatar Financiar 21200251)Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3538 secunde