Candidatul Tudorel Chesoi, de la Alianţa Naţional Ţărănistă: „La mine vorbesc faptele!”

362
Candidatul Tudorel Chesoi, de la Alianţa Naţional Ţărănistă: „La mine vorbesc faptele!” - tudorelchesoi-1600968662.jpg
Tudorel Chesoi candidează la alegerile din 27 septembrie pentru funcția de primar și este cel care deschide lista pentru Consiliul Local din partea Alianței Național Țărăniste deoarece, comparativ cu alţi candidaţi, la el faptele vorbesc!

„M-aţi întrebat ce am făcut din postura de consilier şi m-am hotărât să vă răspund. Pot să spun că am ajutat peste 4.000 de firme mici şi mijlocii din oraşul nostru. Când am fost ales consilier local am fost repartizat să fac parte din mai multe Consilii de Administraţie la mai multe unităţi de învăţământ. Una dintre ele este Liceul C.A. Rosetti unde am decis să iniţiez un proiect prin care acest liceu a beneficiat de o sumă de bani considerabilă respectiv 735 mii lei. Cu aceşti bani, liceul a reuşit să reabiliteze 16 camere pentru cazarea elevilor navetişti, a reparat acoperişul bucătăriei şi a realizat un punct termic cu centrală pe gaz pentru a avea autonomie în încălzirea liceului. Un proiect aproape identic cu acesta a vizat Grădinița „Perluțele Mării” unde printr-un proiect de hotărâre am reuşit să obţin suma de 130 mii lei. Bucătăria a fost mutată la parter şi modernizată astfel încât să poată fi autorizată sanitar. Ai un spaţiu comercial unde desfăşori o activitate din care îţi întreţii familia ta? Poate nici nu ştii cât de mult te-am ajutat! Impozitul pe aceste clădiri crescuse de 20 de ori. Prin proiectul meu de hotărâre, l-am readus la valoarea iniţială. Altfel, poate, multe firme mici şi mijlocii ar fi dat faliment. Nimeni nu s-a gândit atunci la tine, de aceea eu vorbesc despre fapte! Un alt proiect iniţiat de mine a fost cel care a vizat montarea a 1.000 de băncuţe în jurul blocurilor, în cartiere. Şi acum, dragii mei, vreau să vă prezint proiectul meu de suflet care ar aduce în casele dumneavoastră o gigacalorie foarte ieftină. În fiecare iarnă, primăria plăteşte 15 milioane de euro pentru CET, un sistem falimentar, căpuşit şi comunist. CET-ul a fost construit să producă energie electrică. În prezent, el produce doar apă caldă şi deţine monopolul, astfel încât ne vinde nouă gigacaloria cu 537 de lei. Dacă renunţăm şi construim puncte termice cu centrale de cartier, atunci gigacaloria va sosi în casele dumneavoastră la un preţ rezonabil, 100 sau 150 de lei. Vă rog să fiţi alături de mine şi de noi, Alianţa Naţional Ţărănistă!”, a transmis Tudorel Chesoi.

Tudorel Chesoi se află la poziția 10 pe lista candidaților pentru Primăria Constanța, iar Alianța Național Țărănistă este la poziția 12 pe lista pentru Consiliul Municipal Constanța.

(Comandat de Alianța Național Țărănistă, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 21200539)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5671 secunde