STENOGRAMA discuției în care Băsescu i-a propus lui Ponta să devină premier FOTO

333
1
"Nu exclud posibilitatea ca domnul Ponta să fie prim-ministru, totul depinde cum se pot forma majoritățile. Eu v-am făcut o propunere: desemnarea domnului Ponta ca prim-ministru", a declarat atunci președintele Traian Băsescu, în fața liderilor USL.

Președintele Traian Băsescu a afirmat aseară la B1 TV că i-a propus președintelui PSD, Victor Ponta, să fie premier. Ponta a negat însă.

"Președintele Traian Băsescu ia cuvântul, răspunde Crin Antonescu imediat care zice "Bună seara". Apoi intervine președintele României și spune la un moment dat: "Nu excludem posibilitatea ca domnul Ponta să fie desemnat prim-ministru, dacă ar dori acest lucru, știu că este pregătit, are program, deci totul ține de cum reușim să formăm majoritățile", apoi se referă la cererea de demisie a președintelui. La aceasta Crin Antonescu răspunde: "Asta glumim cu varianta Ponta...", Ponta n-a răspuns, răspunde Crin Antonescu, e un dialog președinte-Crin Antonescu", a relatat moderatorul emisiunii de la B1 TV, citind din stenograma care i-a fost dată de către președintele Băsescu.

În continuare, acesta a citit - în timpul emisiunii cu șeful statului - transcrierea discuției dintre președintele Traian Băsescu și liderul PC, Daniel Constantin:

"Daniel Constantin: "Eu mă așteptam ca la începutul discuției noastre să veniți cu o propunere, pentru că până la urmă dumneavoastră ne-ați invitat la discuții și dumneavoastră..."

Traian Băsescu: "Eu v-am făcut o propunere, desemnarea domnului Ponta ca prim ministru".

Daniel Constantin: "Am înțeles. O notăm ca pe o propunere. Mai devreme a fost o sugestie sau mai degrabă..."

Traian Băsescu: "Nu..."

Daniel Constantin: "O posibilitate. Am înțeles că este o propunere. Noi credem că alegerile anticipate (...)" "

Conform moderatorului, până la acest moment, liderul PSD Victor Ponta nu a intervenit în discuția referitoare la posibila sa numire în funcția de premier.

Un alt pasaj citit de acesta este următorul:

"Traian Băsescu: "Stați numai o clipă vă rog"

Victor Ponta: "Să nu ne dați ceva decorații"

Traian Băsescu: "Nu, nu, dar pot să vă dau"

Victor Ponta: "Nu, nu, vă mulțumesc, i-ați dat lui Vanghelie, e suficient... (...)""

Sursa: Realitatea.net


Comentează știrea

rex
19 martie 2012
basescu=securist

Un scenariu securist facut de un securist cu stadiul complet de cotizare in securitate, asta daca se mai indoieste cineva de trecutul hidosului urat mirositor. Bascaliile si ironiile hidosului nu au fost inghitite de Ponta, Antonescu si Daniel, drept care nu au intrat in jocul murdar al hidoseniei spurcate.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4767 secunde