Florin Roman, de la PNL:

"Sub guvernarea cuplului Dragnea-Toader România a devenit raiul infractorilor"

418
Vicepreședintele PNL Florin Roman a afirmat că, în cadrul unui răspuns oficial, ministrul Justiției, Tudorel Toader, susține că 188 de infractori liberați mai devreme în baza Legii Regimului Compensatoriu au comis noi fapte cu violență: crime, tentative de crimă, violuri, tâlhării.

"În cadrul unui răspuns oficial, ministrul Justiției, Tudorel Toader susține că 188 de infractori liberați mai devreme în baza Legii Regimului Compensatoriu au comis noi fapte cu violență: crime, tentative de crimă, violuri, tâlhării. O altă informație oficială este că, în perioada 19.10.2017-23.11.2018 au fost eliberați, în baza aceleiași legi alți 10.880 de deținuți. Din totalul acestor persoane, 649 au revenit în unitățile subordonate Administrației Naționale a Penitenciarelor, iar 188 au comis violuri, crime și tâlharii", a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, liberalul Florin Roman.

El susține că, în paralel cu eliberarea celor aproape 11.000 de deținuți, a scăzut dramatic numărul patrulelor poliției naționale.

"Într-un răspuns oficial la o interpelare, ministrul de interne, Carmen Dan, confirma scăderea numărului patrulelor la nivel național: 3.571 în 2016, 3.296 în 2017 și 3.157 în 2018. Reducerea numărului patrulelor de polițiști și jandarmi este determinată de pensionările masive de la nivelul MAI. Așadar, sub guvernarea cuplului Dragnea-Toader, România a devenit raiul infractorilor și nimeni nu se mai simte în siguranță", a mai spus Florin Roman, de la PNL. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.196 secunde