Klaus Iohannis:

"Sunt extrem de calm și liniștit în legătură cu situația cu ANI"

103

Articole de la același autor

Președintele PNL Klaus Iohannis a declarat, ieri, că este extrem de calm și liniștit în legătură cu situația sa cu ANI, arătând că în campanie cineva ar putea să se întrebe dacă nu cumva ANI creează unele procese, tocmai pentru a da teme de campanie.

"În legătură cu situația cu ANI sunt extrem de calm și liniștit pe această chestiune", a spus Iohannis, adăugând că nu-și face "niciun fel de probleme".

El a arătat că primul proces cu ANI s-a soldat cu anularea irevocabilă a raportului ANI legat de parcul industrial, iar a doua speță pe care o are cu ANI, cea de incompatibilitate de tip "public-public" pentru societatea de apă și canal, a câștigat-o în primă instanță.

"Eu evaluez că acest proces se va termina cel mai devreme la sfârșitul lui 2015, cel târziu în 2016, deci nu va avea niciun fel de influență asupra fazei cu alegerile prezidențiale", a adăugat Iohannis.

El a spus că în campania electorală poate să fie folosită această temă și să se arate că el a câștigat toate procesele cu ANI.

"În această campanie poate să fie folosită această temă, poate oricine să vină și să arate a nu știu câta oară că eu câștig toate pro-cesele cu ANI, și să se întrebe dacă nu cumva ANI creează unele din aceste procese, tocmai pentru a da teme de campanie. Ar putea fi o întrebare pe care cineva ar putea să și-o pună", a adăugat Iohannis. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.8288 secunde