Deputatul PD-L Maria Stavrositu:

"Sunt ținta de serviciu a intoxicărilor din PD-L"

1014
Schimbarea conducerii, prin ordin al ministrului Economiei, Adriean Videanu, a Oil Terminal, a dat naștere la noi comentarii în interiorul PD-L Constanța. Astfel, pe de o parte, intenția de vineri a lui Ionel Manafu de a demisiona din Biroul Permanent Județean al PD-L pare să-i fi unit pe democrat-liberali în ideea de a-și convinge colegul să nu renunțe la funcția din structura de conducere a partidului, iar pe de altă parte s-au vehiculat informații potrivit cărora deputatul Maria Stavrositu și-ar fi dorit să-l impună pe soțul său, consilierul județean Iancu Stavrositu, pentru conducerea Oil Terminal. Menționăm, în acest context, că intenția lui Manafu de a demisiona din BPJ a avut, totuși, legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Oil Terminal, dar nu vizavi de noua conducere, ci de anumite dispoziții ale fostului director, Vasile Miu.
"În niciun caz, nici pe departe", a fost primul comentariu al deputatului Colegiului 10 vizavi de ceea ce se vehiculează. Maria Stavrositu a infirmat categoric informația conform căreia și-ar fi dorit conducerea Oil Terminal pentru soțul său și, mai mult decât atât, a declarat: "Sunt ținta de serviciu a intoxicărilor din PD-L. M-a auzit cineva vreodată spunând asta? Măcar o dată? Sunt luată prin surprindere", a venit completarea pedelistei.
Deputatul a ținut să menționeze, totodată, faptul că în perioada imediat următoare formării coaliției de guvernare PD-L-PSD a fost una dintre persoanele care și-a exprimat public, în cadrul unei ședințe de BPJ, susținerea față de Ionel Manafu, pentru postul de director general al Oil Terminal.
Surse din PD-L sunt de părere că, în pofida faptului că scorul politic nu este tocmai punctul forte al lui Manafu, pe linie profesională el ar fi fost persoana potrivită pentru acest fotoliu. Ionel Manafu este, în prezent, director de logistică în cadrul Oil Terminal SA Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0032 secunde