Suntem arătați cu degetul, de presa de peste hotare!

135
Suntem arătați cu degetul, de presa de peste hotare! - ponta15436627353158300-1434174859.jpg

Articole recomandate

Respingerea moțiunii de cenzură a PNL-ului a atras atenția agențiilor de presă internațională, acestea notând că scandalul de corupție care îl vizează pe premierul României, Victor Ponta, va continua, după cum transmite b1TV.


"Premierul României surpraviețuiește moțiunii de cenzură, prin vot, în timp ce scandalul de corupție continua", scrie agenția Bloomberg.

"Prim-ministrul României a reușit, vineri, să învingă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului său. Totuși aceasta nu va calma situația din jurul său", comentează Bloomberg.


"Guvernul României supraviețuiește moțiunii de cenzură, protestatarii cer demisa prim-ministrului", titrează Reuters.

"Guvernul PSD a supraviețuit cu ușurință unei moțiuni de cenzură în Parlament, în România, după cum era de așteptat, aceasta asigură imunitatea politică a prim ministrului, vizat într-o anchetă penală", motează Reuters.


"România : Guvernul Ponta rămâne la putere", titrează Le Monde.

"Respingerea moțiunii de cenzură împotriva guvernului PSD, condus de Victor Ponta, îi permite acestuia să rămână la putere, dar nu rezolvă criza provocată de necazurile lui cu legea", mai explică Le Monde.

"Premierul Ponta supraviețuiește moțiunii de cenzură", scrie Der Spiegel., notând și că doar 194 de senatori au ales să voteze pentru moțiune, opoziția având nevoie de 278, scrie cotidianul.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Politică-Administrație : ZI IMPORTANTĂ, ÎN PARLAMENT
Pagina a fost generata in 5.328 secunde