"Suntem mai mulți parlamentari decât ar trebui"

69

Articole de la același autor

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și-a exprimat speranța luni ca, cel târziu în anul 2014, Parlamentul să adopte un proiect nou pentru modificarea legii privind alegerea Camerei Deputaților și Senatului, a cărui formă actuală este "strâmbă".

"Avem un proiect pe care l-am propus. În acest moment există o discuție între grupurile politice parlamentare. Am așteptat o concluzie a unei modificări constituționale ca să ne putem așeza la această bancă. Sper ca în 2013, dacă nu cel mai târziu în 2014, să putem avea un proiect nou, reformator, care să permită să avem un număr de parlamentari suficienți pentru societatea românească care să poată să fie capabili să reprezinte România. În acest moment trebuie să recunoaștem că suntem mai mulți decât ar trebui pentru un stat european și pentru cei 20 de milioane de români", a afirmat luni Valeriu Zgonea, președinte al Comisiei comune de elaborare a legilor electorale, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

El a subliniat că o modificare a legislației electorale se realizează întotdeauna într-o comisie specială cu decizie din partea tuturor partidelor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0943 secunde