Surse: Klaus Iohannis se întâlnește cu Nicolae Ciucă și Florin Cîțu pentru a discuta despre soarta guvernului

161
Surse: Klaus Iohannis se întâlnește cu Nicolae Ciucă și Florin Cîțu pentru a discuta despre soarta guvernului - klaus-1635438629.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis are în această seară o întâlnire cu premierul desemnat Nicolae Ciucă și cu președintele PNL Florin Cîțu, au declarat pentru Digi24.ro surse politice. Întâlnirea este programată pentru ora 20, la o vilă de protocol din București.

Președintele s-a întors joi din vizita de stat din Egipt și va avea o discuție despre stadiul negocierilor pentru susținerea guvernului cu conducerea restrânsă a Partidului Național Liberal și cu premierul desemnat.

Potrivit Digi24, la discuție îi va fi prezentat președintelui programul de guvernare și lista de miniștri. Liberalii au discutat pe parcursul zilei despre împărțirea portofoliilor într-un guvern minoritar PNL-UDMR și persoanele care vor urma să fie nominalizate în executiv.

Conducerea PNL urmează să se reunească vineri, la ora 11, într-o ședință a Biroului Executiv Național pentru a decide soarta Guvernului Ciucă, cu doar o zi înainte de termenul limită până la care premierul desemnat trebuie să depună în Parlament lista de miniștri și programul de guvernare. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4272 secunde